سرپرست اداره فرهنگ و ارشاداسلامی بندرلنگه:
هنر اسلامی یک هنر «مجرد» و انتزاعی است/ آثار فاخر سینمایی ایران به برکت انقلاب درجهان شناخته شدند
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاداسلامی بندرلنگه گفت:هنر اسلامی یک هنر «مجرد» وانتزاعی است و در همهجای دنیا یک رنگ و یک نقش دارد وبدین سبب است که به راحتی قابل تمیز و شناخت از هنرهای دیگر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،حسین محسنی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاداسلامی بندرلنگه در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده گفت : هنری که امروز در اختیار هنرمندان است با انقلاب اسلامی و باورهای دینی پیوند دارد و همسو با باورهای توحیدی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده ,وی با بیان اینکه هنر اسلامی هنر آبستره است ، اظهار کرد :هنر اسلامی یک هنر «مجرد» وانتزاعی است و در همهجای دنیا یک رنگ و یک نقش دارد وبدین سبب است که به راحتی قابل تمیز و شناخت از هنرهای دیگر است.
,
محسنی با اشاره به اینکه آنچه که در نقوش اسلامی مطرح است نقش ظاهری و بیرونی طبیعت نیست بلکه قوانین وانتظامات باطنی آن مدنظر است، تصریح کرد : این نظم و انتظام نوعی نظم و انتظامی متجلی و پر از رمز و راز هست که همه نسبت و مراتب ظاهری خود را به هم میریزد و به تعبیری طرحی نو در میاندازد.
,
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاداسلامی بندرلنگه بیان داشت : انقلاب اسلامی سرآغاز تحول در عرصه سیاسی، اجتماعی و دینی در ایران گردید لذا این واقعه مهم زمینهساز شناخت شاخصهای هویتی و مذهبی شد و راه رجعت به سنتهای ملی و مذهبی را فراهم آوردو وجود آمد که بسیاری از هنرمندان آثار بدیعی با موضوع انقلاب اسلامی به وجود آورند.
,
,
وی با بیان اینکه هنرمندان بر اساس فضای معنوی همسو با فرهنگ اسلامی، هنر انقلاب اسلامی را پی نهادند خاطرنشان کرد: مستند روایت فتح ساخته سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی و دیگرآثار فاخر سینمایی وتصویری وتجسمی که درجهان نیز حرف برای گفتن دارند همگی به برکت هنر انقلاب اسلامی ودیدگاه بنیان گذارکبیر انقلاب اسلامی بوده است وبادرایت مقام معظم رهبری (مدظله ) این راه نیز ادامه دارد.
,,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه