logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

توصیه‌های‌کاریابی‌ها برای زودتر استخدام‌شدن

توصیه‌های‌کاریابی‌ها برای زودتر استخدام‌شدن
آن‌طور که فعال کاریابی‌ها می‌گویند، بیکاران رشته‌هایی مانند عمران و گرافیک زودتر به شغل دست می‌یابند و بیکاران رشته‌‌های برق شانس زیادی در بازار کار ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در چند سال گذشته بیشتر از هر زمانی جوانان پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم کرده‌ یا به اجبار در شغل‌های غیر مرتبط با رشته تحصیلی‌ خود فعالیت کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

طبق آخرین آمار مرکز آمار ایران تعداد بیکاران کشور به دو میلیون و 500 هزار نفر می‌رسد و آن طور هم که رئیس سازمان‌ آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اعلام کرده تا پایان سال 1400 بیش از 10 میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها به بازار کار کشور اضافه می‌شوند که باید مشاغلی برای آنها ایجاد شود. همه این‌ها نشان می‌دهد که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای پیدا کردن شغل مدنظر خود روزهای آسانی را پیش‌رو ندارند و شاید یکی از بهترین راهکارهای شاغل شدن آنها تشخیص درست نیازهای بازار کار باشد.

,

برخی از موسسه‌های کاریابی در پاسخ به اینکه چقدر زمان برای یافتن شغل مرتبط با رشته تحصیلی نیاز است؟ گفتند: برای یافتن شغل مناسب در رشته‌های مثلا عمران و گرافیک زمان بسیار زیادی لازم است، ولی همین افراد اگر مایل به فعالیت در شغل‌های کارمند اداری یا مسئول دفتر باشند، سریعتر وارد بازار کار می‌شوند. برای برخی رشته‌های تحصیلی مانند برق نیز کاری وجود ندارد.

,

نماینده یکی از موسسه‌های کاریابی گفت: کار عقلانی این است که افراد تحصیل کرده مهارت خود را در امور کامپیوتر، ورد، اکسل و تایپ بالا برده و در حوزه مسئول دفتر، حسابدار و کارمند اداری با حقوق پایه وزارت کار و بیمه تامین اجتماعی مشغول به کار شوند.

,

یکی از آگهی‌های استخدام که برای خانم‌ها خیلی به چشم ‌می‌خورد شغل کارشناس فروش و بازاریاب است که امروزه خیلی از جوانان تحصیل‌کرده مجبور به فعالیت در این حوزه هستند. به گزارش اقتصادی نیوز، با این حال چند روز پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد که در سال گذشته از 300 هزار نفری که برای مشغول به کار شدن به فرصت‌های شغلی جدید معرفی شدند بیش از 100 هزار نفر آنها فرصت‌های شغلی معرفی شده را نپذیرفتند. در واقع به نظر می‌رسد مطابقت نداشتن ویژگی‌های فرصت‌های شغلی در بازار کار با انتظارات جویندگان کار نیز خود عاملی شده تا تعدادی از متقاضیان شغل همچنان بیکار بمانند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه