عضو کمیسیون امنیت مجلس:

عده ای مطالبی را مطرح می‌کنند که هیچ ارتباطی به امام راحل ندارد/ سخنان رهبر انقلاب تذکری صریح به تحریف کنندگان بود

عده ای مطالبی را مطرح می‌کنند که هیچ ارتباطی به امام راحل ندارد/ سخنان رهبر انقلاب تذکری صریح به تحریف کنندگان بود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سخنان مقام معظم رهبری در حرم امام خمینی (ره) تذکری صریح بود به افرادی که میخواهند با تحریف سخنان امام راحل افکار عمومی را با خود همراه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید باقر حسینی در گفتگو با  عصرهامون با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سالروز ارتحال بیانگذار انقلاب اسلامی بیان داشت: این اظهارات رهبری تذکری صریح بود به برخی رجال سیاسی که در جهت تحریف افکار و اندیشه های امام خمینی (ره) گام بر می دارند و سخنان امام امت را به نفع خودشان در مجالس و محافل مختلف نقل می کنند.
وی ادامه داد: ادامه راه امام خمینی (ره) و انقلاب تبعیت از بیانات مقام معظم رهبری است، با توجه این سخنان اشخاص سیاسی داخلی با توجه به این بیانات بی پرده رهبری در حرم امام خمینی(ره) موظف اند با ادله در ارتباط با امام راحل سخن بگویند.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برجی از افراد مطالبی را در جهت منافع خود بیان می کنند که واقعا هیچ ارتباطی به شخصیت امام راحل ندارد خاطر نشان کرد: آرشیو سخنان امام خمینی (ره) موجود است باید مطالبی که بیان می شود کاملا مستند باشد و همه بر درستی این مطالب صحه بگذارند.
انتهای پیام/ص

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  عصرهامون,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه