logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم بروجرد در مجلس:

آمریکا به بهانه بازرسی و بازجویی قصد شناسایی توانمندیهای کشور را دارد

آمریکا به بهانه بازرسی و بازجویی قصد شناسایی توانمندیهای کشور را دارد
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا و دیگر همدستانش به بهانه بازرسی و بازجویی قصد شناسایی توانمندیهای کشور را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از  بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند" شامگاه جمعه در همایش اجازه نمی دهیم که در مسجد حضرت ولیعصر(عج) بروجرد برگزار شد افزود: بازرسی و بررسی آمریکا و همدستانش سبب می شود تا توانمندی نظامی ما را شناسایی و ما را در معرض آسیب قرار دهند و باید توجه داشت که نظارت و بازرسی حتی مدیریت شده زمینه خلع سلاح ملت بزرگ است .
وی اضافه کرد: ملت ایران آمریکا را دشمن دیرینه خود می داند و هیچ گاه اعتمادی به  او ندارد و اگر تیم مذاکره کننده می خواهند به خاطر مردم مجبور به توافق بد شوند، ملت راضی به این کار نیست.
بیرانوند با اشاره به این که دشمنان همیشه در حال تلاش برای ضربه زدن به نظام هستند افزود: آمریکا و دیگر دشمنان از ملت ایران شکت خورده اند و بسیاری از توطئه های آنان برای اجرا خنثی شده و همیشه برای انتقام تلاش می کنند تا به نظام ضربه بزنند و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بارها تاکید فرموده اند که باید هوشیار باشیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قصد آمریکا این است که بتواند توطئه ها و بلاهایی را که در کشورهای دیگر پیاده کرده است اجرا نماید که اینها تنها فکر و توطئه های آنها است و ملت ایران با هوشیاری رهبری همه این نقشه ها را خنثی کرده است.
وی با اشاره به انتقاد برخی ازافراد نسبت به مذاکرات و توافق افزود: برخی از دوستدارن نظام اعتراضات و انتقادات خود را اعلام کرده اند که علاوه بر نادیده گرفتن انتقادات آنها، مورد توهین نیز قرار گرفتند.
به گفته وی آمریکا همواره برای سلطه گری تمام تلاش خود را به کار می گیرد و ملت ایران با توکل بر خدا و پشتوانه مقام معظم رهبری اجازه چنین اتفاقی را نخواهد داد.
بیرانوند افزود: بسیاری از منتقدان نسبت به این موضوع موضع گیریهای خاصی دارند و رفتار آمریکا و دیگر همپیمانانش نشان از این موضوع است که آمریکا قابل اعتماد نیست.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: غربیها قصد لغو هیچ گونه تحریم اساسی را ندارند و تنها به دنبال یک بازی سریالی هستند.
وی خاطر نشان کرد: توافق بد سبب می شود تا به عزت و اقتدارمان لطمه وارد شود و آنچه که بیشتر از هر چیزی برای ملت ایران مهم است حفظ ارزشها، عزت و اقتدار است.
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه