logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

خبر خوش از معافیت‌های مالیاتی برای تولید

خبر خوش از معافیت‌های مالیاتی برای تولید
رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران از طرح های متعدد سازمان امور مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی خبر داد و گفت: مهمترین این طرح ها استقرار طرح جامع امور مالیاتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، حسین بنی صفار ایجاد بانک اطلاعاتی ماده 169 مکرر و تشخیص پرونده های مالیاتی از این بانک اطلاعاتی را یکی از راههای جلوگیری از فرار مالیاتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 40 صنف و اتحادیه ملزم به استفاده از صندوق های فروش شده اند گفت:‌ استفاده از صندوق های فروش یک موضوع جدی است که اگر صنوف استفاده نکنند برای آنها تبعات قانونی خواهد داشت.

رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران با تاکید بر اینکه مودیان مالیاتی باید تابع قانون باشند گفت:‌ حمایت از تولید از برنامه های سازمان امور مالیاتی است.

بنی صفار افزود: برای سرمایه گذاری های جدید و اجرای طرح های توسعه ای در واحدهای تولیدی بر اساس ماده 132 معافیت های مالیاتی در نظر گرفته شده است.

رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران گفت: این واحد ها در مناطق توسعه یافته به مدت چهار سال از 80 درصد درآمدهای ابرازی و در مناطق کمتر توسعه یافته به میزان 100 درصد از پرداخت مالیات معاف هستند.

بنی صفار با اشاره به اینکه در اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز که در مراحل نهایی است معافیت های حمایتی برای تولید در نظر گرفته شده است گفت: همچنین در اصلاح قانون مالیات ، دامنه رقابت برای صاحبان صنایع و بخش های اقتصادی مناسب تر می شود.

رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران افزود: همچنین در صورت ابلاغ و اجرای این قانون ، وصول مالیات فراگیرتر و برخی معافیت ها نیز لغو خواهد شد.

بنی صفار در ادامه از آغاز اجرای طرح جامع مالیات در شهر و استان تهران خبر داد و گفت: در اجرای این طرح و با هدف یکپارچه سازی مدیریت و اجرای یکنواخت و سریع طرح جامع ؛ ادارات امور مالیاتی شهر و استان تهران از اوائل خرداد ادغام و یکپارچه سازی شد.

وی با تاکید بر اهمیت شهر و استان تهران در درآمدهای مالیاتی کشور گفت: بیش از 50 درصد درآمد مالیاتی سال گذشته مربوط به شهر و استان تهران است و امسال هم سهم 55 درصدی از پیش بینی 75 هزار و 200 میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی سال 94 خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه