logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران؛

پرداخت کامل مطالبات ایثارگران در سال جاری

پرداخت کامل مطالبات ایثارگران در سال جاری
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: تمام مطالبات ایثارگران تا پایان سال 90 در سال گذشته پرداخت شد و امسال نیز مطالبات سال 91 خانواده‌های شهدا پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، نادر نصیری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تارود اظهار داشت: علاوه بر مطالبات ایثارگران با افزایش تسهیلات بانکی سعی داریم مشکل مسکن ایثارگران را حل نماییم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نادر نصیری در گفتگو با خبرنگار , پایگاه خبری تحلیلی تارود, پایگاه خبری تحلیلی تارود,  اظهار داشت: علاوه بر مطالبات ایثارگران با افزایش تسهیلات بانکی سعی داریم مشکل مسکن ایثارگران را حل نماییم.,

وی در ارتباط با خدمات درمانی و رفاهی جانبازان، ایثارگران و آزادگان تشریح کرد: خدمات در قالب سیستم حمایتی بیمه پایه و بیمه مکمل ارائه خواهد شد. آن دسته از ایثارگرانی که کارمند دولت هستند و بیمه مکمل خواهند داشت طبق قانون امسال هزینه درمانی آنان صد در صد از طرف دولت پرداخت خواهد شد و افرادی که مشمول خدمات درمانی بنیاد می‌باشند، از طرف بنیاد صد در صد هزینه‌های درمانی خود را دریافت می‌کنند.

,

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران خاطر نشان کرد: این نهاد بالغ بر ۵۶۰ هزار جانباز در کشور دارد که ۲۱ هزار جانباز آن مربوط به بنیاد جانبازان شهرستان‌های استان تهران می‌باشد و ۴۳ هزار آزاده در کشور داریم که یک هزار و ۴۰۰ نفر آن در استان تهران ساکن هستند.

,

نصیری بیان داشت: از ۲۳۰ هزار شهید در کشور، نه هزار شهید آن مربوط به شهرستان‌های استان تهران است. همچنین ۳۲ هزار پرونده امور ایثارگران توسط ۱۵ بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های شرق استان تهران رسیدگی و خدمات دهی می‌شود که این آمار شامل چهار درصد از ایثارگران کل کشور می‌باشد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه