عضو کمیسیون حقوقی مجلس :

برای مقابله با پدیده دوشغلگی مدیران دولتی، تهیه بانک اطلاعاتی مدیران ضروری است

برای مقابله با پدیده دوشغلگی مدیران دولتی، تهیه بانک اطلاعاتی مدیران ضروری است
قره سید بیان داشت: در اکثر دوره های مجلس و دولت بحث دوشغله بودن مدیران دولتی مطرح بوده اما به دلیل عدم آسیب شناسی دقیق و نبود ترمینال اطلاعاتی مدیران این بحث به جایی نرسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا میر هادی قره سید نماینده ی مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در گفتگو با خبرنگار آناج ضمن تبیین طرح دوفوریتی مجلس در بکارگیری نیروهای جوان با اشاره به دو شغله بودن نیروهای دولتی بیان داشت: دوشغله بودن مدیران دولتی یکی از دغدغه های قانون اساسی بوده است.

وی با مستثنی دانستن اساتید دانشگاه و بحث های آموزشی و پزشکی از دوشغله بودن اظهار داشت: در اکثر دوره های مجلس و دولت بحث دوشغله بودن مدیران دولتی مطرح بوده اما به دلیل عدم آسیب شناسی دقیق و نبود ترمینال اطلاعاتی مدیران این بحث به جایی نرسیده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
, , ,



دبیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر انجام دادن مقدمات و تمهیداتی برای شناسایی سوابق مدیران تصریح کرد: همت اساسی می خواهد تا در ظرف مدت نه چندان طولانی سوابق مدیران دولتی به طور دقیق شناسایی شود تا اقداماتی در این راستا انجام شود.

رئیس کمیته ی روابط عمومی و امور بین الملل مجلس  در پاسخ به سوال خبرگار آناج درباره ی افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه تطبیقی به دنیا نشان می دهد جمهوری اسلامی ایران دارای کمترین جمعیت پارلمانی در دنیا می باشد.

قره سید افزود: با توجه به بررسی کمیسیون شوراها وظرفیت و اجازه ی قانون اساسی ، همچنین مطابق با طرح هایی که دولت برای افزایش تعداد نمایندگان برخی مناطق در کشور داده است، در دوره ی اخیر شاهد افزایش 20 نفر به تعداد نمایندگان مجلس خواهیم بود.

نماینده ی مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در پایان اذعان د اشت: با توجه به تراکم کاری مجلس افزایش 20 نفر هم کم می باشد و باید با افزایش بیشترافراد بتوانند به طور تخصصی در راستای قانون گذاری و نظارت بر قانون خدمت کنند.   

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه