مدیر شهرک صنعتی بابلسر:

غیرفعال بودن 65 واحد در شهرک صنعتی بابلسر/سوداگران زمین متحمل ضرر بزرگی می‌شوند

غیرفعال بودن 65 واحد در شهرک صنعتی بابلسر/سوداگران زمین متحمل ضرر بزرگی می‌شوند
مدیر شهرک صنعتی بابلسر گفت: تنها 20 واحد از 85 واحد شهرک صنعتی بابلسر مشغول به فعالیت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، محسن ولی‌پور طی گفت‌وگویی اظهار داشت: تنها 20 واحد از 85 واحد شهرک صنعتی بابلسر مشغول به فعالیت هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی افزود: 28 واحد نیز در حال احداث و تکمیل بنا هستند.

مدیر شهرک صنعتی بابلسر درخصوص نحوه آغاز به فعالیت واحدها در این شهرک گفت: بعد از واگذاری زمین، واحد صنفی باید ظرف 12 تا 18 ماه نسبت به اخذ پروانه ساختمانی اقدام کند.

ولی‌پور تصریح کرد: اگر در این بازه زمانی، پروانه ساختمانی اخذ نشود، پس از سه اخطار کتبی، قرارداد فسخ خواهد شد.

وی اضافه کرد: 10 درصد از مبلغ قرارداد نیز پس از بازپس‌گیری زمین به عنوان جریمه دریافت خواهد شد.

مدیر شهرک صنعتی بابلسر خاطرنشان کرد: درصورتی که واحدی خودش از ادامه فعالیت انصراف دهد، مبلغی به عنوان جریمه از قرارداد وی کسر نخواهد شد.

ولی‌پور با بیان اینکه در ابتدای قرارداد اسناد زمین واگذار نخواهد شد، اذعان داشت: دلیل این امر جلوگیری از دلالی است.

وی در پایان با اخطار به سوداگران زمین گفت: افرادی که به قصد سوداگری، زمین دریافت کرده‌اند باید بدانند که قبل از احداث بنا، این زمین‌ها قابل انتقال نیستند و متحمل ضرر بزرگی خواهند شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه