logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سازمان ملل: ایران تحریم‌ها را دور نزده

سازمان ملل: ایران تحریم‌ها را دور نزده
هیئت نظارت بر اجرای تحریم‌های ایران در سازمان ملل با اعلام اینکه مورد تازه‌ای از نقض یا دور زدن تحریم‌های ایران به این کمیته گزارش نشده، مدعی شد که ممکن است کشورها از بیم لطمه به مذاکرات هسته‌ای، از گزارش این موارد خودداری کرده باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، ناظران سازمان ملل متحد که مأمور گزارش در مورد روند اجرای تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران هستند، روز سه‌شنبه اعلام کردند که هیچ مورد تازه‌ای از نقض تحریم‌ها گزارش نشده است.

این هیئت که مأموریت آن تا نیمه سال ۲۰۱۶ نیز تمدید شده است، با وجود نبود موارد جدید، ادعا کرده است که احتمال دارد کشورها با وجود مشاهده نقض یا دور زدن تحریم‌ها، از گزارش آن به این کمیته شانه خالی کنند.

به نوشته پایگاه بلومبرگ، در بخشی از گزارش این هیئت آمده است: «وضعیت کنونی گزارش‌دهی می‌تواند یا بازتابی از کاهش فعالیت قاچاقی طرف ایرانی و یا حاصل یک تصمیم سیاسی از سوی برخی کشورهای عضو برای خودداری از گزارش به دلیل جلوگیری از اثرات منفی احتمالی بر مذاکرات جاری (هسته‌ای) باشد.»

این کمیته در گزارش خود تائید کرده است که تهران «تعهدات خود را اجرا کرده است»، با این حال تلاش نموده پایبندی کامل ایران را زیر سوال ببرد.

هیئت ناظران سازمان ملل با ادعای سفرهای خارجی سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، که در فهرست تحریم‌ها قرار دارد، نوشته است که با این وجود هیچ کشوری این مسئله را گزارش نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه