logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام شد:

راه اندازی مرکز تعمیرات خودرو فرهنگیان در یکی از مدارس تویسرکان

راه اندازی مرکز تعمیرات خودرو فرهنگیان در یکی از مدارس تویسرکان
در اقدامی مبتکرانه و تاکید مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی، تولید داخلی و بهره مندی از نیروی انسانی هنرستان شهید رجایی شهرستان تویسرکان اقدام به راه اندازی تعمیرات خودرو برای فرهنگیان با قیمت مناسب کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنگ اول، مدیر هنرستان شهید رجایی تویسرکان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در راستای عمل به منویات رهبری درباره اقتصاد مقاومتی، اقدامات درخور توجهی با رویکرد تولیدی شدن و درآمدزایی هنرستان شهید رجایی تویسرکان در حال انجام است.
محمد سوری به کارگاه مکانیک خودرو در این مدرسه اشاره کرد و افزود: در جلسه شورای مدرسه که در شهریور ماه 93، مصوب شد که کارگاه مکانیک خودرو به شکل آزمایشی و نیمه وقت خدمات خودرویی فرهنگیان از جمله تعمیر، دیاگ، تنظیم موتور، تعویض روغن و لنت را بر عهده گیرد و خوشبختانه با پشتیبانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان این طرح از ابتدای خرداد ماه سال جاری به شکل تمام وقت در حال انجام است.
مدیر هنرستان شهید رجایی تویسرکان ارائه خدمات به همکاران و فرهنگ سازی این امر در آموزش و پرورش و درآمدزایی و خودکفایی هنرستان را از اهداف کارگاه مکانیک خودرو برشمرد و اشهار داشت: انجام کار عملی و زنده در راستای تشویق هنرجویان و جذب بهتر دانش آموزان مستعد و علاقمند از دیگر اهداف این طرح است.
سوری با اشاره به مهیا کردن فضای فیزیکی و کلیه تجهیزات مورد نیاز برای این کارگاه، یادآور شد: حیدر زندی و یاسر جلیلوند به شکل مستقیم و مهدی بیگلری و علی محمد نصرالهی دبیران این آموزشگاه به شکل افتخاری تمامی خدمات را ارائه می دهند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر معادل 6 میلیون تومان دستگاه و ابزار از جمله دستگاه بالانس درجا و آچارهای مخصوص و قطعات در اختیار این عزیزان قرار گرفته است، عنوان کرد: در صورت تأمین منابع مالی از این طرح، فضای مجزا و امکانات بیشتری تهیه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنگ اول,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه