معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) :
مذاکرات فتح الفتوحی برای کشور پدید نمی آورد/ باوجود اقتصاد مقاومتی نیاز به نتایج مذاکرات نیست
معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) گفت:اگر در سال های قبل اقتصاد مقاومتی را در کشور پیاده می کردیم نتایج مذاکرات برای ما اهمیتی نداشت، مذاکرات فتح الفتوحی برای جمهوری اسلامی پدید نمی آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بام ایران خبر، سرهنگ سعیدی معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان در مراسم تودیع و معرفی مسول بسیج رسانه، نقش رسانه ها را در تبیین دستاوردهای نظام و گفتمان رهبری، شاخص عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی یکی از گفتمان های مقام معظم رهبری است که رسانه ها در فرانمایی و تبیین آن بایستی بیش از پیش کار کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,سعیدی افزود: گفتمان اقتصاد مقاومتی باید به یک گفتمان ملی تبدیل شود و صاحبان اندیشه جرات این را نداشته باشند که مسائل اقتصادی را به رفع تحریم ها از سوی غرب گره بزنند.
وی بیان داشت: رسانه های کشور همچنان نتوانسته اند در نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی در سطوح ملی و استانی رضایت بخش عمل کنند.
این مقام مسول در سپاه چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: سیاست خارجی، همدلی و هم زبانی ملت و مردم و شهامت و مقاومت مردم در مقابل فشار دشمن ، از جمله مواردی است که رسانه ها باید به آن بپردازند.
سعیدی در خصوص ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) گفت: ایشان استکبارستیزترین فرد بعد از ائمه و پیامبران در طول تاریخ بشر بودند و بهتر از هر سیاستمداری می دانست که با بیگانگان چه برخوردی داشته باشد.
وی افزود: امام بارها می فرمود" اگر بند بند ما را جدا کنند و سرمان را بالای دار برند و زن و بچه های ما را به آتش بکشانند، هرگز امان نامه دشمن را امضا نمی کنیم".
معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان تصریح کرد: باید برای مردم ترسیم شود که اگر مذاکرات به توافق برسد یا نرسد اتفاقی نیفتاده است و نباید در این خصوص ناراحت شده یا جشن بگیریم .
وی با اشاره به اینکه مذاکرات تاثیری در روند اقتصادی کشورمان ندارد افزود: وظیفه مطبوعات و رسانه هاست که بی سرانجامی و عدم تاثیرگذاری نتایج مذاکرات بر کشور را بر همگان تبیین کنند.
به گزارش بام ایران خبر در مراسم امروز که در فرهنگ و ارشاد استان برگزار شد، سید عبدالله علوی تودیع و زین العابدین سیفی به عنوان مسول بسیج رسانه استان معرفی شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بام ایران خبر,
انتهای پیام/ر
,
,
]
ارسال دیدگاه