وزیر بهداشت در بزرگداشت شهید طرحچی:

باید به محوریت رهبری برای محرومین کشور تلاش کنیم/ لازم است برای مبارزه با اعتیاد و بیکاری همت کنیم

باید به محوریت رهبری برای محرومین کشور تلاش کنیم/ لازم است برای مبارزه با اعتیاد و بیکاری همت کنیم
وزیر بهداشت گفت: مشکلات محرومین جامعه را باید با صمیمیت ، صداقت ،صفای باطن و وحدت در محور ولایت حل کنیم ، برای مبارزه با اعتیاد و بیکاری در جامعه باید همت کرده و دلها را به یکدیگرنزدیک کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پرستوها،سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم بزرگداشت شهید طرحچی در محل نمازخانه سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی اظهار داشت: در مراسم بزرگداشت مهندس محمدتقی طرحچی فضایی ایجاد شد تا در شبی متعلق به امام زمان در جوار هم‌رزمان جهادگر در سال‌های دفاع مقدس باشم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها, پرستوها,

وزیر بهداشت بابیان اینکه پس از ۳۵ سال اولین بار است که در جمع جهادگران توفیق شده درباره این شهید صحبت کنم، افزود: در عکسی که در این مراسم نصب‌شده قرار گرفتن دو شهید جهادگر شهید رضوی و شهید ساجدی بسیار خوب روابط این دو بزرگوار را توصیف می‌کند زیرا شهید ساجدی نقش معلمی را برای شهید رضوی داشت.

,

وی افزود: شهید رضوی پس از فعالیت در جهاد سازندگی تربیت حیدریه در منطقه سوسنگرد و رام هرمز در چند عملیات شرکت داشت و پس‌ازآن محل را ترک کرد و به گروه شهید چمران پیوست و ازنظر ما او تمرد کرده بود.
قاضی‌زاده هاشمی گفت: شروع همکاری شهید طرحچی از زمان احداث پل اندیمشک به حمیدیه آغاز شد، در این فاصله زمان دانشجویان پیرو خط امام در هویزه به شهادت رسیدند. این جاده در حقیقت حلقه اتصال شهید رضوی شهید طرحچی بود.
وی با اشاره بر اینکه شهید رضوی در جنگ رشد کرد، افزود: شهید رضوی مسئولیت پشتیبانی جهاد خراسان بعد فعالیت در ستاد کربلا و سرانجام با تشکیل قرارگاه جهاد خاتم‌الانبیاء فعالیت خود را در سمت معاونت ادامه داد تا سال ۶۶ که به شهادت نائل شد.
وزیر بهداشت گفت: ۷ سال حضور در تمامی صحنه‌های جبهه و علمیان آثاری از شهدای خراسان و حاکی از وفاداری به اسلام، انقلاب و محرومین بود.
بهترین توصیف و دعا را از شهید رضوی را صیاد شیراز کرده است که می‌گوید: این شهید به عهد خود وفا کرده است و شهادت بهترین پاداش برای او از سوی خداوند است.
قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اینکه مشکل امروز جامعه ما اخلاق است، افزود: برخی از بداخلاقی‌ها باعث شد نتوانیم کارآمدی نظام اسلامی را به دنیا معرفی کنیم، خودبینی و خودمحوری باعث شد تا از یکی دیگر جدا شویم و علی‌رغم اینکه از تفرقه و سیاست‌بازی به‌عنوان خطر یاد می‌کردند بازهم حقوق مردم درجایی پایمال شد که نابخشودنی است.
وی عنوان داشت: با محوریت ولایت باید کشور را بسازیم و محرومین را از یاس نجات دهیم، قرار نبوده پس از مهروموم‌هایی جهادگری حاشیه‌نشینی افزایش سهم، تا حدودی خشک‌سالی بحران را به وجود آورده و از سوی دیگر عدم مدیریت صحیح ما حاشیه‌نشین را افزایش داده است.
وزیر بهداشت تصریح کرد: می‌توانستیم در مدیریت کشور بهتر باشیم تا اینکه تنها وزارت و معاونت‌هایی را ایجاد کنیم.
وی بیان داشت: برخی عقیده داشتند تا جهاد را به وزارت تبدیل کنند و برخی می‌خواستند تا جهاد به‌عنوان نهاد انقلابی در زمان بحران‌ها به کمک نظام بیاید و بالاخره دولتی‌ها قالب شدند سپس با این بینش دولت و مجلس که نهادهای انقلابی مزاحم هستند سهم ما از جهاد این شد.
قاضی‌زاده هاشمی افزود: اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم باید بااخلاق، صمیمت و صفای باطن عمل کنیم.
وی عنوان کرد: شاید به بیش از ۲۰۰ روستا را بازدید کرده‌ام اما در این شهر و روستاها پس از ۳۰ سال مردم هنوز مشکل اشتغال و اعتیاددارند، نگاه به حل مشکلات مردم باید از طریق ارتقای معیشت مردم باشد.
وزیر بهداشت گفت: ضمن ارادت و اخلاص در مسیر شهدا و احترام به خانواده‌های آن‌ها باید کمر همت را ببندیم و دل‌ها را به هم نزدیک کنیم و در محور ولایت در مسیر سازندگی گام برداریم. شهدا جز این انتظار ندارند که پیشرفت و عزت ایران تأمین شود.
امروز وظیفه اصلی ما جهادگران و دولت وحدت در محور ولایت و رسیدگی به محرومین است زیرا در شرایط که دشمنی سختی در خارج از کشور داریم باید همه باهم مشکل اشتغال و اقتصاد را حل کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ص/صانتهای پیام/

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه