آذری: ذوب آهن را با سپاهان مقایسه نکنید!
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت:من خودم اصفهانی هستم و عاشق سپاهان اما خواهش می کنم این تیم را به همراه ذوب آهن از لحاظ مدیریت هزینه در یک طرف ترازو قرار ندهید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سعید آذری در گفت و گو با ورزش و مردم اظهار داشت: برای ذوب آهن این مسیر موفقیت خیلی خوب است. ما نباید خودمان را فریب دهیم. راهی را طی کردیم که ذوب آهن قبلا هم رفته بود. چیزی که اتفاق افتاد تغییر نگرش ما بود. با توجه به تجزیه و تحلیلی که انجام داده بودیم یکی از مشکلات، تعویض های زیاد مربیان توسط باشگاه بود که در دو سال ما 7 مربی عوض کردیم و هر مربی تا می خواست برنامه تاکتیکی اش را انجام دهد با فشار از تیم جدا می شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: یکی از تاثیرگذارترین اتفاقات در ذوب آهن تغییر نگرش در ثبات مربی بود. من خودم صددرصد به گل محمدی و کادر وی اعتماد داشتم. من دنبال انجام فرایندی بودم که پله پله باید جلو می رفتیم و از موقعیتی که به دست آوردیم تشکر می کنم چون توانست یک جان دوباره ای به فوتبال ذوب آهن بدهد. گل محمدی برای تمدید قرارداد مشکلی ندارد. ما او را برای ماموریت به ترکیه فرستادیم تا هم کمپ آماده سازی این کشور را بررسی کند و هم شرایط بازیکنان جدید را بسنجد. گل محمدی تعهد تمام شده با ذوب آهن دارد و می داند در یک باشگاه حرفه ای کار می کند.
,مدیرعامل باشگاه ذوب آهن در خصوص اینکه رضایت گل محمدی را می دهند عنوان کرد: اگر یک باشگاه بزرگتر او را بخواهد باید بگویم اصلا نیازی به رضایت نیست. ذوب آهن جایی نیست که بخواهیم مربی را به زور نگه داریم. اما کار گل محمدی تمام شده است و بعد از بازگشت از ترکیه مطمئنا اولین کار این است که قراردادش را با ذوب آهن تمدید خواهد کرد.
,وی در خصوص آخرین وضعیت قاسم حدادی فر خاطرنشان کرد: ذوب آهن خانه حدادی فر است. وی به خاطر یکسری گرفتاری هایی که داشت از تیم ملی جدا شد. من از مدیرعامل کارخانه ذوب آهن تشکر می کنم. چون اگر به ذوب آهن نمی آمد تیم ما در لیگ یک قرار داشت و در حال حاضر برای صعود به لیگ برتر تلاش می کردیم.
,آذری در خصوص اینکه می گویند ذوب آهن و سپاهان امسال هزینه زیادی در لیگ کردند، بیان داشت: من خودم اصفهانی هستم و عاشق سپاهان اما خواهش می کنم این تیم را به همراه ذوب آهن از لحاظ مدیریت هزینه در یک طرف ترازو قرار ندهید.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه