logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

از فضای مجازی بجستان چه خبر:

از هتک حرمت ۱۷۵ شهید غواص تا واکنش انقلابی شهروندان بجستان

از هتک حرمت ۱۷۵ شهید غواص تا واکنش انقلابی شهروندان بجستان
در پی توهین آشکار به ۱۷۵ غواص شهید تازه تفحص شده در شبکه های اجتماعی مردم هوشیار و بصیر بجستان با واکنش انقلابی جواب این حرکت را دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بجستان نیوز، سال جاری در حالی از سوی مقام معظم رهبری (حفظه الله) به عنوان سال “دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی” نامگذاری شده است که در این سال شاهد برگزاری یکی از مهمترین و حساس ترین صحنه های حضور و مشارکت مردمی در سرنوشت نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , بجستان نیوز, ، سال جاری در حالی از سوی مقام معظم رهبری (حفظه الله) به عنوان سال “دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی, “دولت و ملت ، همدلی و هم زبانی, ” نامگذاری شده است که در این سال شاهد برگزاری یکی از مهمترین و حساس ترین صحنه های حضور و مشارکت مردمی در سرنوشت نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود .,

سال ۹۴ و عرصه انتخابات آن شاید مانند یکی از صدها انتخابات قبلی  تاریخ انقلاب اسلامی جلوه کند اما نباید این واقعیت را پوشیده داشت که دشمنان و بدخواهان انقلاب در هر شرایطی سعی بر سوء استفاده از شرایط و ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارند بطوری که در سال جاری تحرکات گروههای زاویه دار با نظام و ارزش ها بیش از هر زمان دیگری شدت یافته است.

,

خوشبختانه بدلیل هوشیاری و بصیرت عمومی در برخورد با تفکرات انحرافی ، فعالین فتنه فضای مجازی را به عنوان محور فعالیتهای زیرزمینی خود انتخاب نموده اند که راه اندازی صدها گروه اجتماعی در شبکه های اجتماعی از جمله وایبر ، تلگرام و … با عناوینی پسوندی و پیش وندی همچون توسعه ، پیشرفت ، همدلی و … نموده اند  اقداماتی از این دست می باشد.

,

شهرستان شهید پرور و انقلابی بجستان با دارا بودن بیش از ۱۱۰ شهید گلگون کفن و با وجود تمام محرومیت ها جغرافیایی و سیاسی بدلیل سابقه درخشان انقلاب خود از چشم طمع فتنه جویان انقلاب در امان نبوده بطوری که در سال جاری و ماههای منتهی به آن گروه های مجازی مختلفی در شبکه های اجتماعی با محوریت نام بجستان از جمله در Telegram ایجاد شده است که با تبلیغاتی همچون گفتگوی آزاد در حوزه مسائلی از جمله فرصت ها و چالشهای پیشرفت بجستان اقدام به جذب مخاطبین دلسوز و بی اطلاع ازنیت صحنه گردانان خود می نمایند .

,

متاسفانه اخیرا از سوی یکی از گرداندگان محلی این شبکه های اجتماعی مطلبی تحت عنوان “داستان ما ، اونا و خون شهدا “ را منتشر شد که بدلیل توهین آشکار به ۱۷۵ غواص شهید تازه تفحص شده با واکنش انقلابی بجستانی ها روبرو شد .

,

در طی این مقاله که به صورت سازمان یافته در رسانه های جریان فتنه منعکس شده است نویسنده اینگونه شهدای غواص تفحص شده را مورد تمسخر قرار می دهد :

,

“چهارتا استخونت رو مرتب میکنن و اون سیمی که دستت رو باهاش بسته بودن عوض میکنن ، چون توی ۳۰ سال اون سیم دیگه پوسیده و یه سیم نو میخواد که توی عکس خوب دیده بشه“

,

و در جایی دیگر اینگونه می نویسد که :

,

“خون شماها فقط و فقط و فقط به ساپورت و شال دخترا حساسیت داره “

,

پس از انتشار این یادداشت و در پی جریه دار شدن احساسات انقلابی و ارزشی شهروندان بجستانی فعال در شبکه های اجتماعی در کمتر از ۲۴ ساعت فرد متخلف با انتصاب خود به خانواده های معظم شهدا از اقدام خود پوزش خواسته اما با بیان “لپ مطلب همان است” بر هدف خود تاکید نمود !

,

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل خاکسار در گفتگو با خبرنگار بجستان نیوز اظهار داشت :

,

امت اسلامی و  نظام مقدس اسلامی ما مدیون مجاهدتها و خون شهداست و قطعا ملت ما هتک حرمت شهدا را حتی برای دقیقه ای بر نمی تابد .

,

خاکسار افزود :

,

خوشبختانه در اولین ساعات انتشار این یادداشت موهن و هتاک ، فعالان فضای مجازی شهرستان شهید پرور بجستان با محکوم سازی این اقدام موجب شدند تا در کمتر از ۲۴ ساعت فرد هتاک از اقدام خود ابراز پشیمانی کند .

,

وی در ادامه با اشاره به اهمیت توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت :

,

حراست از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی از وظایف دوستداران انقلاب و شهدا است و طبعا در فضای واقعی و مجازی به وظیفه انقلابی و شرعی خود عمل خواهیم نمود .

,

 

,

خاکسار با تقدیر از هوشیاری فعالان فضای مجازی بجستان گفت :

,

انتشار یادداشت در ساعت ۱ بامداد صورت گرفته بود تا کمتر با واکنش مردمی روبرو گردد اما هوشیاری مردم شریف و شهید پرور بجستان باعث شد تا در کمتر از یک روز عاملین این هتک حرمت از اقدام خود عقب نشینی نمایند.

,

خاکسار در ادامه خواستار برخورد سنگین قضایی با هتاکان به حریم انقلاب و شهدا شد و ابراز نمود :

,

دستگاه قضایی بایستی بصورت انقلابی با پیگیری سریع موضوع و مجازات متخلفین از حرمت و کرامت شهدای انقلاب دفاع نماید .

,

در پایان باید تاکید نمود که با نزدیک شدن ایام انتخابات در ماههای آتی بیش از گذشته گروههای معاند با بهره گیری از شبکه های اجتماعی مجازی در صدد فریب افکار عمومی و مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهند بود لذا شهروندان و کاربران عزیز بایستی پیش از بهره گیری از این شبکه ها در مورد سوابق سازندگان و مدیران هر گروه و اهداف پشت پرده آنها اطلاعاتی را کسب نمایید تا از سوء استفاده های احتمالی معاندین موصون باشند.

,

انتهای پیام/

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه