با فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی/
مرغداری 20 هزار قطعه ای در شهرستان رضوانشهر با حضور مسئولین افتتاح شد
صبح امروز با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر یک واحد مرغداری 20 هزار قعطه ای در شهرستان رضوانشهر افتتاح گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رضوان خبر ، مهندس ملاجعفری در آیین افتتاح این واحد مرغ داری گفت: این طرح با هدف ایجاد اشتغال و توسعه صنت طیور در شهرستان رضوانشهر بوده است و تا کنون برنامه ریزی های خوبی در این خصوص انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر,مدیر جهاد کشاورزی رضوانشهر گفت: با افتتاح این واحد طیور شهرستان رضوانشهر دارای 19 واحد مرغ داری فعال با ظرفیت اسمی 320 هزار قطعه می رسد و شهرستان پتانسیل تولید 2800 تن گوشت سفید را دارد.
,وی در ادامه گفت : در بحث اشتغال زایی 140 نفر به صورت مستقیم در این عرصه مشغول به کار هستند و در آینده نیز به صورت ویژه در بحث اشتغال زایی برنامه ریزی محوری برای این صنعت پیش بینی شده است.
,ملا جعفری اظافه کرد : تا کنون برای ایجاد این واحد گوشتی مبلغی بالغ بر 820 میلیون تومان سرمایه گزاری شده است.
,, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه