مدیر جهاد کشاورزی جوین عنوان کرد:
صنایع تبدیلی حلقه مفقوده بخش کشاورزی /سالانه ۴۰۰ هزارتن از محصولات جوین خام فروشی می شود
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: سالانه حدود 400 هزار تن انواع محصولات کشاورزی ودامی در این شهرستان تولید می شود که به صورت خام وغیر فراوری به سایر شهرستان ها واستان های کشور حمل می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضاهاشم آبادی در گفتگو با آل نور، در این خصوص با اشاره به اینکه محور توسعه در جوین بخش کشاورزی است اظهار داشت: این شهرستان از لحاظ کشاورزی ودامداری منطقه ای با استعداد ودارای پتانسیل های تولیدی بالا ومستعد برای هرگونه توسعه وسرمایه گذاری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور،,وی افزود: شهرستان جوین سهم بسزایی در تولید محصولات کشاورزی ودامی به ویژه محصولات استراتژیک داشته و منابع آب وخاک بسیار با کیفیت وحاصل خیز آن باعث شده سازگاری برای تولید انواع محصولات زراعی ودامی در شهرستان به وجود آید وشهرستان را به قطب کشاورزی استان تبدیل نماید.
وی تاکید کرد: صنعت کشاورزی زمانی در منطقه ای پایدار می شود که در کنارآن صنایع وابسته به بخش کشاورزی نیز وجود داشته باشد.
هاشم آبادی با بیان اینکه صنایع تبدیلی حلقه مفقوده بخش کشاورزی در جوین است یادآورشد: : سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی ودامی در این شهرستان تولید می شود که بیشتر این محصولات به شکل خام وغیر فراوری به سایر شهرستان ها واستان های کشور حمل می شود .
وی تصریح کرد:جهاد کشاورزی برای حل این مشکل و ایجاد مشاغل روستایی، تسهیلات کم بهره با کارمزد ۳ تا ۱۰ درصد ، در اختیار افرادی که توان سرمایه گذاری در این بخش را دارند قرار می دهد.
مدیرجهاد کشاورزی جوین در ادامه با اشاره به وضعیت بحرانی آب در دشت جوین گفت: شاه بیت فعالیت ها ی جهاد کشاورزی مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی است.
وی بیان داشت: امروزه در جهان میزان تولید بر اساس میزان مصرف آب سنجیده می شود و شرط اقتصادی نمودن تولید میزان مصرف آب است که متاسفانه در کشورما به لحاظ کم توجهی به زیر ساخت های بخش کشاورزی این ضریب پایین تر از متوسط جهانی است.
هاشم آبادی ادامه داد: ۹۰ در صد آب استیصالی در شهرستان جوین در بخش کشاورزی به مصرف می رسد اما به دلیل وجود سیتم ها نادرست توزیع بیش از ۵۰ در صد این آب در مسیر توزیع به هدر می رود.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت:کشت گیاهان کم آب طلب ، احداث گلخانه ها ،تغییر زمان کشت گیاهان وارائه تسهیلات برای آبیاری تحت فشار از جمله اقدامات جهاد کشاورزی برای برون رفت از این وضعیت بحرانی است.
وی تاکید کرد: عبور از این وضعیت نامطلوب عزم جدی وحمایت همه جانبه مسئولان شهرستان را می طلبد.
هاشم آبادی همچنین برصنعتی شدن وتجهیز ناوگان بخش کشاورزی تاکید کرد وگفت: امروز باید تکنولوژی به کمک بخش کشاورزی آید چرا که دیگر زمان مدیریت دیمی به سرآمده وکشاورزی ما باید از وضعیت سنتی عبور کند.
وی با اشاره به نقش ممتاز بخش کشاورزی در تولید واشتغال خاطر نشان کرد: توجه به این بخش باعث افزایش رفاه روستائیان وکاهش مهاجرت وجلوگیری از تشدید حاشیه نشینی شده و قطعا در امنیت غذایی وتحقق منویات اقتصاد مقاومتی آثار چشم گیری خواهد داشت.
انتهای پیام/گ
وی افزود: شهرستان جوین سهم بسزایی در تولید محصولات کشاورزی ودامی به ویژه محصولات استراتژیک داشته و منابع آب وخاک بسیار با کیفیت وحاصل خیز آن باعث شده سازگاری برای تولید انواع محصولات زراعی ودامی در شهرستان به وجود آید وشهرستان را به قطب کشاورزی استان تبدیل نماید.
,وی تاکید کرد: صنعت کشاورزی زمانی در منطقه ای پایدار می شود که در کنارآن صنایع وابسته به بخش کشاورزی نیز وجود داشته باشد.
,هاشم آبادی با بیان اینکه صنایع تبدیلی حلقه مفقوده بخش کشاورزی در جوین است یادآورشد: : سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی ودامی در این شهرستان تولید می شود که بیشتر این محصولات به شکل خام وغیر فراوری به سایر شهرستان ها واستان های کشور حمل می شود .
,وی تصریح کرد:جهاد کشاورزی برای حل این مشکل و ایجاد مشاغل روستایی، تسهیلات کم بهره با کارمزد ۳ تا ۱۰ درصد ، در اختیار افرادی که توان سرمایه گذاری در این بخش را دارند قرار می دهد.
,مدیرجهاد کشاورزی جوین در ادامه با اشاره به وضعیت بحرانی آب در دشت جوین گفت: شاه بیت فعالیت ها ی جهاد کشاورزی مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی است.
,وی بیان داشت: امروزه در جهان میزان تولید بر اساس میزان مصرف آب سنجیده می شود و شرط اقتصادی نمودن تولید میزان مصرف آب است که متاسفانه در کشورما به لحاظ کم توجهی به زیر ساخت های بخش کشاورزی این ضریب پایین تر از متوسط جهانی است.
,هاشم آبادی ادامه داد: ۹۰ در صد آب استیصالی در شهرستان جوین در بخش کشاورزی به مصرف می رسد اما به دلیل وجود سیتم ها نادرست توزیع بیش از ۵۰ در صد این آب در مسیر توزیع به هدر می رود.
,مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت:کشت گیاهان کم آب طلب ، احداث گلخانه ها ،تغییر زمان کشت گیاهان وارائه تسهیلات برای آبیاری تحت فشار از جمله اقدامات جهاد کشاورزی برای برون رفت از این وضعیت بحرانی است.
,وی تاکید کرد: عبور از این وضعیت نامطلوب عزم جدی وحمایت همه جانبه مسئولان شهرستان را می طلبد.
,هاشم آبادی همچنین برصنعتی شدن وتجهیز ناوگان بخش کشاورزی تاکید کرد وگفت: امروز باید تکنولوژی به کمک بخش کشاورزی آید چرا که دیگر زمان مدیریت دیمی به سرآمده وکشاورزی ما باید از وضعیت سنتی عبور کند.
,وی با اشاره به نقش ممتاز بخش کشاورزی در تولید واشتغال خاطر نشان کرد: توجه به این بخش باعث افزایش رفاه روستائیان وکاهش مهاجرت وجلوگیری از تشدید حاشیه نشینی شده و قطعا در امنیت غذایی وتحقق منویات اقتصاد مقاومتی آثار چشم گیری خواهد داشت.
,انتهای پیام/گ
,
ارسال دیدگاه