logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

میلیاردر سعودی: با اسرائیل هستیم و مخالف ایران

میلیاردر سعودی: با اسرائیل هستیم و مخالف ایران
شاهزاده عیاش و جنایتکار سعودی گفت ما مخالف شیعه و ایران، و در کنار اسرائیل هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولید بن طلال بن عبد العزیز در مصاحبه با شبکه بلومبرگ گفت: عربستان و کشورهای عرب از حمله اسرائیل به ایران جهت از بین بردن برنامه هسته‌ای این کشور حمایت می‌کنند، زیرا ما مخالف ایران و شیعه هستیم.

وی افزود: کشورهای اهل تسنن هر چند این موضوع را اعلام نمی‌کنند، اما آن را تأیید کرده و در دیدارهای محرمانه با مقامات رژیم صهیونیستی حمایت خود را از این اقدام ابراز داشته‌اند.

وی تأکید کرد: اعراب معتقدند که از سوی ایران و نه اسرائیل، تهدید می‌شوند ما و اسرائیل هر دو نسبت به موضوع برنامه هسته‌ای ایران اهتمام داشته و از آن نگرانیم.

میلیاردر سعودی در پاسخ به سؤال خبرنگار شبکه اقتصادی بلومبرگ در مورد اینکه آیا اگر اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران حتی در صورت دستیابی گروه ۵+۱ به توافق با تهران حمله کند، کشورهای عرب از تل‌آویو حمایت خواهند کرد یا خیر، گفت که فرصتی برای موفقیت‌آمیز بودن این موضوع نمی‌بیند، اما با این وجود فاش کرد، کشورهای عرب فقط در رسانه‌های گروهی به محکوم کردن حمله اسرائیل به ایران خواهند پرداخت، اما در جلسات خصوصی از آن حمایت و پشتیبانی می‌کنند.

وی ادعا کرد: ما از نظر تاریخی، ایران را تهدید بزرگی برای خود می‌دانیم و همواره میان دو امپراطوری فارس و عرب به ویژه مسلمانان اهل تسنن درگیری دایمی وجود داشته است.

وی تأکید کرد: اعراب احساس می‌کنند از سوی ایران و نه اسرائیل مورد تهدید قرار خواهند گرفت. امپراطوری فارس در گذشته بر تمام منطقه حکمرانی می‌کرد و هم اکنون در بحرین و عراق و سوریه و به واسطه حزب‌الله در لبنان و به واسطه حماس در غزه حضور دارد.

به گزارش کیهان، گفتنی است ولید بن طلال همان شاهزاده‌ای است که چند هفته پیش اعلام کرد به خلبانان بمباران کننده مردم یمن یکصد خودروی گران‌قیمت هدیه می‌کند.

اخیراً نشریه آمریکایی فارن افرز در گزارشی تصریح کرده بود عربستان سعودی و اسرائیل ۵۰ سال است که روابط مخفیانه دارند.

همزمان با سخنان ولیدبن طلال، موشه یعلون وزیر جنگ رژیم اسرائیل گفت که اعراب و کشورهای عربی خطری برای این رژیم ندارند و از جانب آنها خطری احساس نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، موشه یعلون در کنفرانس امنیتی هرتزیلیا در نزدیک تل‌آویو به وضعیت راهبردی این رژیم پرداخت و گفت: «خطر یک حمله عربی امنیت اسرائیل را تهدید نمی‌کند.»

یعلون با بیان اینکه در سایه کاهش خطرات معمول و سنتی علیه اسرائیل تلاش‌ها برای سلب مشروعیت افزایش یافته است، گفت: «خبر خوب این است که خطر یک حمله از سمت کشورهای عربی وجود ندارد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه