عضو کمیسیون کشاورری مجلس:
مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی اجرای ۵هزار هکتار آبیاری تحت فشار بوده است/وجود پایانه باربری باعث افزایش قیمت است
عضو کمیسیون کشاورری مجلس در رابطه با مهمترین اقدامات و مشکلات کشاورزی در جنوب استان کرمان گفت :مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی در رودبار جنوب،اجرای ۵هزار هکتار آبیاری تحت فشار بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،محمدرضا امیری کهنوج عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با ” رودبار ما” در خصوص مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی برای حمایت ازکشاورزان و توسعه کشاورزی شهرستان، اظهار داشت : در شهرستان رودبار مهمترین اقدامات اجرای ۵هزار هکتار آبیاری تحت فشار بود که کارهای مربوطه انجام و هم اکنون هم در حال اجراست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما, ,وی به با بیان اینکه در حوزه کشاورزی و بحث آب صرفه جویی خوبی شکل گرفته است ، تصریح کرد: در حوزه آبیاری و استفاده از سامانه های نوین آبیاری در حوزه کشاورزی اقدامات مناسبی انجام شده از جمله پنج هزار هکتار آبیاری نوین در شهرستان رودبار البته که البته در شهرستان های دیگر آمارش کمتر از این می باشد .
,نماینده مردم شهرستانهای جنوب استان کرمان در مجلس با اشاره به روز بیابان زدایی گفت:جنگل کاری از جمله کارهای خوبی که منابع طبیعی انجام داده در شهرستان های مختلف در کاشت درختان جنگلی و در بخش دیگر باید یک اعتباری در نظر بگیرند که این درختان خشک نشوند و این هم کار ارزشمند و خوبی است .
,وی ادامه داد: در خرید محصولات کشاورزی به صورت نرخ تضمینی و توافقی شرکت تعاون روستایی اقداماتی را انجام داده است ،اگر چه محدود است اما تا حدودی باعث شد کشاورزان محصول بر روی دستشان نماند و به قیمت نسبتا مناسبی بفروشند .
,عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مشکلات اساسی کشاورزان جنوبی اینکه اراضی شان اسناد ندارد ، بدهی بانکی شان بالاست خصوصاً کسانی که زیر ۱۰ تومان وام گرفته اند و روی هم وام هایشان شده مشکل در پرداخت دارند .
,وی با بیان اینکه در حوزه پایانه نیز ضعف های زیادی وجود دارد ،خاطر نشان کرد: اگر پایانه باربری مناسبی در آنجا وجود داشته باشد می تواند کمک به افزایش قیمت محصولات کشاورزی باشد .
,امیری درپایان گفت: موقعیت جغرافیایی جنوب استان و عقب ماندگی تاریخی اش مشکلات خاص خودش را دارد .
,انتهای پیام /
,]
ارسال دیدگاه