مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در گفت‌وگو با دانا:

مشکل قضایی برای برگزاری کنسرت "پرواز همای" حل شد

مشکل قضایی برای برگزاری کنسرت "پرواز همای" حل شد
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفت: در خصوص حکمی که مقامات قضایی اعلام کرده بودند که این کسرت لغو شده است ، این مشکل حل شد و به زودی برگزار می شود ولی هنوز زمان و مکان آن از طرف شرکت برگزار کننده کنسرت پرواز همای به ما اعلام نشده است.
[

پیروز ارجمند مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص آخرین خبرها از برگزاری کنسرت پرواز همای اظهار داشت: شرکت برگزار کننده کنسرت پرواز همای هنوز چیزی در خصوص زمان ومکان اجرای آن به ما اعلام نکرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه افزود: اما در خصوص حکمی که مقامات قضایی اعلام کرده بودند که این کسرت لغو شده است این مشکل حل شد و به زودی برگزار می شود ولی هنوز زمان و مکان آن از طرف شرکت برگزار کننده کنسرت پرواز همای به  ما اعلام نشده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه