مدیر عامل بیمارستان رضوی:

مدرن‌ترین مرکز درمانی – پژوهشی سرطان در کشور راه اندازی می‌شود

مدرن‌ترین مرکز درمانی – پژوهشی سرطان در کشور راه اندازی می‌شود
مدیر عامل بیمارستان رضوی گفت: در آینده ای نزدیک یکی از مدرن‌ترین و مجهز‌ترین مراکز درمانی- پژوهشی سرطان کشور در این بیمارستان راه‌اندازی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح توس، دکتر سعید هاشم‌زاده ضمن موفق خواندن کنگره سرطان در دستیابی به اهداف خود، بیان کرد: با توجه به شیوع روزافزون سرطان درکشور و باتوجه به اهمیت این بیماری در تغییر کیفیت زندگی بیمار، ایده راه‌اندازی مرکز سرطان با بهره‌گیری از متدهای تشخیصی جدید و به صورت یک مرکزِ درمانی- پژوهشی که منطبق بر استانداردهای روز دنیاست، حدود شش ماه پیش مطرح شد. فاز مطالعاتی این مرکز به اتمام رسیده و به زودی وارد مرحله‌ اجرایی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس, صبح توس, .,

 
دکتر هاشم‌زاده افزود: در حال حاضر بیشتر اقدامات برای بیماران سرطانی معطوف به حوزه درمان است و به مسائل جانبی این بیماری کمتر توجه می‌شود؛ در حالی که یک بیمار سرطانی با مسائل متعددی روبه رو خواهد شد. یک بیمار سرطانی علاوه بر درگیری جسمی به لحاظ روحی نیز درگیر این بیماری است. علاوه بر بیمار، خانواده‌ وی نیز باید آمادگی روحی لازم را برای مقابله با بیماری پیدا کنند. این مسائل در کنار نیاز به برخورداری از یک مشاوره‌ خوب برای دریافت رژیم غذایی مناسب، بازتوانی جسمی و روانی، چگونگی مصرف داروهای مختلف و همچنین کاهش مشکلات بیمار در محیط کار از مواردی هستند که نیازمند همراهی کادر درمانی، ارائه مشاوره و آموزش است. ما در این مرکز تمامی این موارد را لحاظ کرده‌ایم.

,
, .,

 

,

وی در خصوص ساختار مرکز درمانی و پژوهشی سرطان بیمارستان رضوی گفت: یکی از ارکان اصلی این مرکز انجام فعالیت‍ های پژوهشی در حوزه درمان سرطان خواهد بود.

, .,

 
وی افزود: در این مرکز از حضور چند پزشک عمومی به عنوان هماهنگ کننده برای ارائه سرویس به بیماران یا افرادی که مشکوک به ابتلا به سرطان هستند، بهره گرفته خواهد شد. علاوه بر این در مرکز سرطان رضوی تیم روانشناسی و روانپزشکی، مددکار اجتماعی، داروشناسِ بالینی، جراحان متبحر و رادیوتراپیست‌ و انکولوژیست‌‌ها نیز حضور خواهند داشت.

,
, .,

 
دکتر هاشم‌‌زاده به جذب گردشگر سلامت از طریق این مرکز اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی ما برای این مجموعه ایجاد یک مرکز کلاس یک جهانی است که صددرصد در جذب گردشگر سلامت از کشورهای منطقه به داخل کشور اثرگذار خواهد بود. علاوه بر این در برنامه‌ریزی صورت گرفته برای روند رو به رشد این مرکز درمانی- پژوهشی پیش بینی هایی در نظر گرفته شده است، تا در ۱۰ سال آینده از لحاظ ارائه خدمات درمانی در خصوص سرطان به جایگاهی برسیم که دیگر بیماران سرطانی در کشور به سفرهای خارج از کشور برای دریافت خدمات درمانی مدرن‌ و پیشرفته‌ نیازی نداشته باشند.

,
, .,

 
وی در خصوص دومین کنگره سرطان که در سطح بین‌المللی و در بهار سال ۹۵ در بیمارستان رضوی برگزار خواهد شد، گفت: فرصت برقراری ارتباط موثر بین پزشکان، بحث و گفتگو و تبادل تجربه و علم در چنین کنگره‌هایی فراهم می‌شود و درنهایت برگزاری این کنگره‌ها به ارتقای دانش پزشکی و سطح درمان های ارائه شده خواهد انجامید.

,
, .,

 

,

انتهای پیام/

, /,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه