logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئولان فریدونکناری جلوی هنجارشکنان را بگیرند؛

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان

شنای مختلط در سواحل خزر و عدم نظارت کافی مسئولان
این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی، اقدام به شنای مختلط می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بصیرنیوز، با فرارسیدن فصل تابستان و گرمی هوا، موج سفرها به شهرهای شمالی کشور افزایش می‌یابد و در این بین شهرستان‌های ساحلی بیشترین حجم ورودی مسافر را به خود می‌بینند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

فریدونکنار یکی از این شهرستان‌هایی است که با دارا بودن 8 کیلومتر ساحل بکر همواره مورد توجه مسافران و مهمانان تابستانی روبه‌رو بوده است.

مسافرانی که از تمامی نقاط کشور مازندران و فریدونکنار را برای مسافرت خود بر می‌گزینند تا لحظاتی شاد را برای خود و خانواده‌شان رقم بزنند.

 سفرهای تابستانی امسال با آغاز ماه مبارک رمضان مصادف شده است و این امر هرچند بر میزان ورود مسافر به این شهرستان تاثیر گذاشته اما همچنان شاهد ورود مسافران بوده‌ایم.

در حالیکه در روزهای نخست ماه مبارک رمضان قرار داریم برخی از مسافرنماها در سواحل فریدونکنار اقدام به هنجارشکنی کرده اند.

بر اساس این گزارش، این مسافران بعد از حضور در سواحل، در ماه مبارک رمضان بدون توجه به حرمت‌ این ماه مبارک و احترام به مردم روزه‌دار، علاوه بر روزه‌خواری علنی،  اقدام به شنای مختلط می‌کنند.

کشف حجاب بانوان، بدپوشی و بدحجابی آقایان و ناهنجاری‌های متعدد را نیز در خیابان و بازار روز و هفتگی به این موارد اضافه کنید تا در عدم نظارت کافی مسئولان، این اقدام به یک عادت از سوی برخی مسافرنماها تبدیل شده باشد.

این در حالی است که امام‌جمعه فریدونکنار نیز بارها بر برخورد مسئولان و امر به معروف مردم در این زمینه گوشزد کرده بود.

 آنچه از مسئولان فریدونکنار انتظار می‌رود این است که حداقل قبل از ترک فریدونکنار و حضور در شهرستان‌های خود نیز نسبت به برخورد با هنجارشکنان به طور جدی وارد عرصه شوند و کمی اسلامی و انقلابی بودن خود را به نمایش بگذارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه