کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با تنگستان نما؛
هنوز اقتصاد ما متکی به نفت است/ دولتها از بدو پیروزی انقلاب تا کنون دست بسته مجلس نبوده اند
دو نرخی بودن قیمت حاملهای انرژی فساد زیاد بود و هست یقینا" نباید شک کرد که چنین چیزی هست واقعا وجود دارد و ایشان حتما اطلاعات زیادی دارند که ما نداریم اما اینکه گفتند حاملهای انرژی به قیمتی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس هست برسانیم این را قبول داریم ولی در آمد مردم ما هم باید به اندازه آنها باشد نه اینکه به قول معروف درآمد به ریال خرج به دلار باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنگستان نما، دو نرخی بودن قیمت حاملهای انرژی فساد زیاد بود و هست یقینا" نباید شک کرد که چنین چیزی هست واقعا وجود دارد و ایشان حتما اطلاعات زیادی دارند که ما نداریم اما اینکه گفتند حاملهای انرژی به قیمتی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس هست برسانیم این را قبول داریم ولی در آمد مردم ما هم باید به اندازه آنها باشد نه اینکه به قول معروف درآمد به ریال خرج به دلار باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،, .,در همه بخش ها شاهد رشد مثبت هستیم آیا شرایط حاکم بر کشور و معیشت مردم چنین موضوعی را تایید می کند؟
, در همه بخش ها شاهد رشد مثبت هستیم آیا شرایط حاکم بر کشور و معیشت مردم چنین موضوعی را تایید می کند؟,هرکسی جای رئیس جهمور باشد باید پاسخش به گونه ای باشد که به مردم و ملتش روحیه و انگیزه مثبت دهد و شرعا" و عقلا مقتضی چنین پاسخی است شاید این مرسوم همه روسای ممالک باشد البته در بعضی جاها و بخش ها شاهد رشد مثبت هستیم مثلا بخش بهداشت و درمان و در بعضی جاها مثلا بخش مسکن شاهد رشد مثبت نیستیم زیرا دهها بخش دیگر به این بخش وابسته است و وقتی رشد مثبه نداشته باشد ما بقی هم رشد مثبت ندارند.
, .,آیا کشور واقعا از رکود خارج شده است؟
, آیا کشور واقعا از رکود خارج شده است؟,رکود وایستایی در زمینه اقتصاد تنها به این دولت ارتباط ندارد و ما بقی دولتهای قبل هم ارتباط دارد زیرا پس از 35 سال انقلاب همه دولتها ریشه ای عمل نکردند و هنوز اقتصاد ما متکی به نفت و مشتقات نفتی است.
, .,آیا کارهای خوب به دولت و انتساب عدم موفقیت ها به عدم همراهی دیگر بخش های حاکمیت با دولت، نظر شما در این باره چیست؟
, آیا کارهای خوب به دولت و انتساب عدم موفقیت ها به عدم همراهی دیگر بخش های حاکمیت با دولت، نظر شما در این باره چیست؟,اول بخشهای حاکمیترا نام نبرده چه بخشی، قوای مقننه و قضائیه که الحمدالله با قوه مجریه بسیار هماهنگند تا حدی که ما میدانیم بخش های دیگر هم چنانچه هماهنگ نباشند. اگر بخشهای زیر مجموعه قوه مجریه واقعا خوب عمل کنند و از مدیریت خوب و برنامه ریزی دقیق برخوردار باشند عدم همراهی دیگر بخشها نمی توانند و جلوی پیشرفت برنامه های دولت بگیرند.
, .,رییس جمهور مصوبه شورای عالی امنیت ملی در خصوص ممنوع التصویر بودن رییس دولت اصلاحات را دروغ دانسته و چنین انتسابی را رد کرد. نظر شما در این باره چیست؟
, رییس جمهور مصوبه شورای عالی امنیت ملی در خصوص ممنوع التصویر بودن رییس دولت اصلاحات را دروغ دانسته و چنین انتسابی را رد کرد. نظر شما در این باره چیست؟,روحانی رئیس فعلی شورای امنیت ملی هست به عنوان ریس جمهور گفتند چنین مطلبی صحت ندارد معلوم است که ایشان درست می گویند.
, .,رییس جمهور در خصوص قیمت بنزین گفت: ما طبق قانون مجلس باید همه حامل های انرژی را به قیمت خلیج فارس می رساندیم. ما لبته در مواردی همچون گازوییل خیلی مراعات کردیم و افزیش نیافت... در دو نرخی بودن قیمت فساد زیاد بود و برای جلوگیری از فساد آن را تک نرخی کردیم.
, رییس جمهور در خصوص قیمت بنزین گفت: ما طبق قانون مجلس باید همه حامل های انرژی را به قیمت خلیج فارس می رساندیم. ما لبته در مواردی همچون گازوییل خیلی مراعات کردیم و افزیش نیافت... در دو نرخی بودن قیمت فساد زیاد بود و برای جلوگیری از فساد آن را تک نرخی کردیم., .,اینکه آقای رئیس جمهور گفتند در دو نرخی بودن قیمت حاملهای انرژی فساد زیاد بود و هست یقینا" نباید شک کرد که چنین چیزی هست واقعا وجود دارد و ایشان حتما اطلاعات زیادی دارند که ما نداریم اما اینکه گفتند حاملهای انرژی به قیمتی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس هست برسانیم این را قبول داریم ولی در آمد مردم ما هم باید به اندازه آنها باشد نه اینکه به قول معروف درآمد به ریال خرج به دلار باشد.
, .,ایشان مثلا افزایش قیمت بنزین یا حذف یارانه پردرآمدها و... را که ممکن است ناراحتی افکار عمومی را در پی داشته باشد، به مجلس نسبت دادند، نظرتان در این باره چیست؟
, ایشان مثلا افزایش قیمت بنزین یا حذف یارانه پردرآمدها و... را که ممکن است ناراحتی افکار عمومی را در پی داشته باشد، به مجلس نسبت دادند، نظرتان در این باره چیست؟,دولتها از بدو پیروزی انقلاب تا کنون دست بسته مجلس نبوده اند خیلی مواقع بوده که خود مستقل عمل کرده اند هر چند مصوبه مجلس طوری دیگر بوده است . در رابطه با حذف یارنه های پردرآمدها خیلی باید مدیریت و دقت و برنامه ریزی شود.
, .,,
انتهای پیام/ص
,]
ارسال دیدگاه