logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ماندگارترین شعار سال؛

شعاری که در شهرستان رابر حماسه می آفریند

شعاری که در شهرستان رابر حماسه می آفریند
با گذشت دو سال از شعار «حماسه سیاسی و اقتصادی» همچنان بر روی یکی از دیوارهای ادارات دولتی شهرستان رابر خودنمایی می کند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از " صبح رابر" نامگذاری سال ۹۲ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و اقتصادی بود اما با گذشت دو سال ؛ این شعار همچنان بر روی یکی از دیوار های ادارات دولتی شهرستان رابر خودنمایی می کند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح رابر,

 

,

دو رکن اساسی(حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی) در حقیقت مهم‌ترین راهبرد حفظ انقلاب و تداوم آن با تکیه بر پیشرفت‌ها و حفظ همه ارزش‌هاست.در صدر اسلام مسلمانان در شعب ابی‌طالب با همه مشکلات ۳ سال تمام مقاومت کردند و توانستند با رهبری الهی پیامبر اعظم (ص) و انقلابشان پایداری کنند و در نهایت زمینه حاکمیت دینی را در شبه‌جزیره عربستان رقم زدند و الآن هم چهارچوب ما نیز همین است.

,

 

,

ما اوج ایثار را در حادثه کربلا دیدیم و جایی که امام حسین(ع) در برابر عرفی‌ترین نیاز انسان یعنی آب مقاومت کرد و اکنون ما نیز باید مرور کنیم که آیا چنین آمادگی را در برابر عرفی‌ترین نیاز‌ها خواهیم داشت یا خیر؟ به‌اعتقاد من همه این حماسه‌ها برای تک‌تک ما درس عبرت است. ما در انقلاب اسلامی ۳۴ سال در یک نبرد تمام‌عیار با دشمن و نظام سلطه هستیم.

,

 

,

خلق حماسه سیاسی توسط ملت بصیر ایران در سال جاری ، قدرت چانه‌زنی نظام در عرصه‌های بین‌المللی را افزایش می‌دهد. با توجه به پیش‌رو بودن  انتخابات درسال جاری و تلاش دشمنان انقلاب برای کنار زدن مردم از صحنه انقلاب اسلامی، حضور گسترده و حماسی ملت بصیر انقلاب در عرصه سیاسی، دشمنان را دلسرد و حماسه تاریخی دیگری را رقم خواهند زد. نگاه دشمنان نظام اسلامی به انتخابات‌های نظام جمهوری اسلامی است و آنان براساس میزان مشارکت مردم در انتخابات استراتژی‌های خود علیه کشورمان را تهیه می‌کنند بنابراین در این دوره همانگونه که رهبری فرزانه انقلاب فرمودند، باید حضور حماسی باشد. از بعد داخلی و بین‌المللی خلق حماسه سیاسی می‌تواند نشان دهنده بصیرت، آگاهی، شعور سیاسی و زمان‌شناسی ملت بصیر ایران باشد.

,

 

,

حماسه سیاسی و به خصوص حماسه اقتصادی را می توان فرآیندی بسیار مهم و دلیرانه دانست که از مسیر اصلاح الگوی مصرف، همت و کار مضاعف، جهاد اقتصادی ، کار و تولید ملی گذشته و در پرتو همدلی و همزبانی  تمام ایرانیان ،حاصل  گردد.

,

 

,

«حماسه اقتصادی» یعنی ایرانی آن‌قدر کار کند که کار خود را به حماسه تبدیل کند و این حماسه نیز باید خودکفایی کشور را به دنبال داشته باشد.

,

 

,

پیام‌هائی که مقام معظم رهبری در ابتدای هر سال می‌دهند، فرمان هستند نه شعار و باید مسئولین و دست اندرکاران، قوه مجریه ، قوه مقننه، و اجرایی دستور رهبری را به عنوان یک فرمان سرمشق سال قرار دهند و همه امکانات و توانایی کشور را در مسیر تحقق آن هدف قرار بدهند.

,

 

,

DSC00073

, DSC00073, DSC00073,

 انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه