در گفت و گو با نایب رییس اول اتاق اصناف مطرح شد؛

بازاریان اولین لبیک گویان به امام خمینی بودند /گروهک ریگی هم با ترور بازاریان نتوانست خدشه ای به وحدت این قشر وارد کند

بازاریان اولین لبیک گویان به امام خمینی بودند /گروهک ریگی هم با ترور بازاریان نتوانست خدشه ای به وحدت این قشر وارد کند
نایب رییس اول اتاق اصناف گفت: گروهک ریگی با ربایش و ترور بازاریان در سال 87 به دنبال ایجاد آشوب و اغتشاش در بازار بود اما بازاریان با وحدت این توطئه ریگی را نقش بر آب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر هامون ، مهدی کریمیان با تبریک فرا رسیدن اول تیر روز اصناف با بیان اینکه وحدت در بازار بیشتر از جاهای دیگر موج می زند، اظهار داشت: در سال 87 گروهک ریگی با ربایش و ترور برخی بازاریان به دنبال ایجاد آشوب و اغتشاش و بسته شدن بازار بود تا اصناف به خاطر نا امنی ها تحصن نمایند اما کسبه شیعه و سنی با وحدت و حضور محکم خود در صحنه توطئه این شرور را نقش بر آب کردند.
وی ادامه داد: بازاریان تنها قشری در استان هستند که تا کنون اختلافات قومی و مذهبی در آن وارد نشده است و همواره کسبه شیعه و سنی در کنار هم کرکره چرخه اقتصاد را بالا می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,


نایب رییس اول اتاق اصناف با بیان اینکه چرخه اصلی توزیع کالا بر عهده این قشر در کشور است، تصریح کرد: بازاریان و اصناف نقش اصلی در چرخه توزیع اقتصاد دارند و یکی از موثرترین بخش های اقتصادی کشور هستند به طوری که امام خمینی (ره) در توصیف این قشر فرمودند" کسبه بازوان انقلاب هستند".

,
,


کریمیان افزود: در جریان پیروزی انقلاب اسلامی ایران اصناف نقش مهمی داشتند و یکی از پشتوانه های مادی انقلاب محسوب می شدند و همواره اعلام آمادگی خود را در شرایط بحرانی انقلاب اعلام می کردند.
وی بیان کرد: در جریان تشکیل ارتش 20 میلیونی به فرمان امام خمینی(ره) بازاریان اولین لبیک گویان به رهبر کبیر انقلاب بودند و همواره نقش پررنگی در جریان های مختلف نظام داشته اند و همچون گذشته آماده فرمان رهبر معظم انقلاب هستند.

,
,
,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه