logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مرگ‌روزانه8نفر‌به‌دلیل‌مصرف‌موادمخدر

مرگ‌روزانه8نفر‌به‌دلیل‌مصرف‌موادمخدر
مدیرکل کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بر اساس آمار سال گذشته سه هزار و ۵۶ نفر به علت سوء مصرف موادمخدر جان خود را از دست داده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از ایسنا، بابک دین‌پرست تصریح کرد: این آمار نسبت به سال ۹۰ کاهش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد و می‌توان گفت روزانه هشت نفر در کشور به علت سوءمصرف موادمخدر جان خود را از دست می‌دهند. به گفته او بر اساس این آمار، بیشترین مرگ و میر ناشی از سوءمصرف موادمخدر را تهران، اصفهان و کمترین مرگ و میر را استان‌های خراسان جنوبی و هرمزگان به خود اختصاص داده‌اند. این مقام مسئول همچنین بیان کرد: پس از سال‌ها توانستیم تابوهای آموزش و پرورش را شکسته و اجازه طرح شیوع شناسی اعتیاد دانش‌آموزان را از این وزارتخانه بگیریم که به زودی این طرح اجرا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی با بیان اینکه پس از سوانح رانندگی بیشترین عامل مرگ و میر در ایران را سوء مصرف موادمخدر تشکیل می‌دهد، افزود: بر اساس طرح شیوع شناسی، در سال گذشته ۵۳ درصد معتادان را شاغلان تشکیل دادند، همچنین از این تعداد ۶۳ درصد متاهل و ۷۵ درصد با تحصیلات دیپلم به بالا بودند. به گفته دین‌پرست با توجه به اینکه تحصیلات، شغل و تأهل سه امر محافظتی در برابر اعتیاد است، وجود این تعداد از معتادان با هیچ نرمی سازگاری ندارد و این نشان می‌دهد که افراد از عواقب خطرناک اعتیاد اطلاع دارند اما آن را باور ندارند که دلیل آن، اطلاعات دروغی است که به آنها می‌دهیم.

دین پرست با اشاره به سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد به عنوان بالاترین سند اجرایی کشور، گفت: هدف نهایی از تدوین این سند، کاهش میزان بروز اعتیاد به مواد اعم از گرایش به مصرف، مصرف آزمایشی، مصرف کارگاهی و سوءمصرف و وابستگی است و مقرر شده حداقل ۴۰ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش برنامه‌های استاندارد پیشگیری در طول برنامه پنجم توسعه یعنی از سال ۹۰ تا ۹۴ قرار بگیرند. مدیرکل کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با موادمخدر این سند جامع را به‌عنوان نقشه راه فعالیت‌های فرهنگی و پیشگیری، عنوان کرد و ادامه داد: در کانون‌های هدف، خانواده، مدارس و دانشگاه‌ها، محله‌ها و محیط کار و رسانه‌ها تعریف شده‌اند که باید در طول برنامه پنجم توسعه اجرایی شود.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه