مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی:
بازراچه های ویژه ماه رمضان برپا می شود / مذاکرات هسته ای باید تابع نظرات مقام معظم رهبری باشد
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسانی رضوی گفت: آنچه مقام معظم رهبری مطرح می کنند راهبردهای اصلی نظام و برون رفت ما از مشکلات و تنگناهای اقتصادی و بیکاری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محسن مسعودیان راد ، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسانی رضوی در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی در خصوص برنامه های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان با توجه به فضای معنوی که وجود دارد یکی از برنامه های ما پرداختن به مسئله اطعام ایتام است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی در ادامه گفت: نهادینه کردن فرهنگ اطعام در سطح جامعه ، آشنا کردن حامیان با ایتام ، ساماندهی و پشتیبانی از ایتام از دیگر برنامه های کمیته امداد در ماه مبارک رمضان است.
,وی با بیان اینکه بازارچه های مربوط به جشن رمضان را راه اندازی خواهیم کرد، خاطر نشان کرد: فعالیت های فرهنگی کمیته امداد در این ایام با حجم بسیار بالایی انجام خواهد شد و سعی بر این داریم که با حضور در منازل مددجویان به امر تبلیغ و ترویج مسائل فرهنگی بپردازیم.
,محسن مسعودیان راد با اشاره به بحث هسته ای ، اذعان نمود: مذاکرات هسته ای و نظام اقتصاد داخلی باید تابع نظرات مقام معظم رهبری باشد و معتقد هستیم اگر مسئولین ، اقتصاددانان و سیاسیت گذاران کشور به نظرات مقام معظم رهبری توجه کنند و فرمول اقتصاد مقاومتی را پیاده سازی کنند به راحتی می توانیم بر مشکلات فائق بیاییم.
,وی همچنین در ادامه گفت: درست است که تحریم ها مشکلات زیادی بوجود آورده است ولی همواره از دل مشکلات موفقیت ها بیرون خواهد آمد و اگر تدبیر درستی انجام شود می توانیم به نفع خود در مقاوم کردن زیر ساختهای داخل کار کنیم.
,مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه امروزه بیشتر شعار می دهیم تا عمل کنیم ، تاکید کرد: آنچه مقام معظم رهبری مطرح می کنند راهبردهای اصلی نظام و برون رفت ما از مشکلات و تنگناهای اقتصادی و بیکاری است و امروز باید تابع نظرات مقام معظم رهبری بود.
,وی بخش کوچکی از اقتصاد را در اختیار کمیته امداد دانست و تصریح نمود: در بحث اشتغال کمیته امداد حرف اول را در کشور می زند و یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است.
,مسعودیان در ادامه اظهار داشت: برای حل مشکل اقتصاد باید به سمت مشاغل کوچک با هزینه های اندک روی بیاوریم تا بتواند اثرگذاری خوبی داشته باشد.
,وی همچنین گفت: اشتغال کوچک هم اقتصاد درون را تقویت می کند و هم صنایع دستی را در روستاها رونق می دهد.
,انتهای پیام/گ
,
ارسال دیدگاه