معاون آموزش آموزش و پرورش استان زنجان:

فعالیت 127 مدرسه کوچک در روستا‌های استان زنجان؛ مدارس کوچک و روستایی استان زنجان ساماندهی می‌شوند

فعالیت 127 مدرسه کوچک در روستا‌های استان زنجان؛ مدارس کوچک و روستایی استان زنجان ساماندهی می‌شوند
معاون آموزش آموزش و پرورش استان زنجان از ساماندهی مدارس کوچک استان زنجان خبر داد، گفت: مدارس کوچک راهکار خوبی برای انسداد بی‌سوادی در سراسر استان زنجان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اصغر بیات در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا, اظهار کرد‌: طرح ساماندهی مدارس کوچک از مهر ماه امسال انجام می‌شود و مدارسی که زیر 7 نفر دانش آموز دارند به شکل مطلوبی ساماندهی خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با اشاره به وضعیت مدارس روستایی و دور افتاده استان زنجان گفت‌: در ده سال گذشته تعداد دانش آموزان ابتدایی روستایی در استان زنجان از 51 درصد کل جمعیت دانش آموزی به 36 درصد رسیده است.

,

معاون آموزش آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه در بسیاری از روستاها به دلیل کاهش جمعیت دانش آموزی شاهد تشکیل کلاس‌های زیر 7 نفر هستیم، افزود: تلاش می‌شود با اجرای طرح ساماندهی مدارس کوچک بتوان ضمن کاهش هزینه‌ها‌، سبب انسداد مبادی بی‌سوادی را در استان زنجان بیش از پیش فراهم شده است.

,

وی زمینه سازی برای انسداد مبادی بی‌سوادی‌، انعطاف در روش‌های آموزشی‌، استفاده از منابع انسانی به شکل مطلوب و صرفه اقتصادی را از مهم‌ترین اهداف این طرح برشمرد‌.

,

بیات خرید خدمات آموزشی و طرح مدارس روستای مرکزی با سرویس رایگان را از جمله راهکارهای اجرایی این طرح عنوان کرد.

,

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 127 مدرسه زیر 7 نفر دانش آموز در سطح استان زنجان فعال است.

,

معاون آموزش آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به ضروت همدلی و همزبانی مردم و مسئولان آموزش و پرورش برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت گفت: همگرایی و وحدت نظر در مجموعه اداره کل آموزش و پرروش استان برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش بسیار مطلوب است که امید می‌رود فضای بوجود آمده موجبات رشد کمی و کیفی برنامه‌های آموزشی و پرروشی را فراهم آورد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه