آسمان استان مرکزی میزبان میهمان ناخوانده می شود
رئیس ایستگاه هواشناسی تفرش گفت: بر اساس پیش بینی ها، به علت وجود ناپایداری جوی طی امروز و فردا افزایش وزش باد و گرد و غبار در آسمان استان مرکزی افزایش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای تفرش، قاسم حاجی، رئیس ایستگاه هواشناسی تفرش گفت: بر اساس پیش بینی ها، به علت وجود ناپایداری جوی طی امروز و فردا افزایش وزش باد و گرد و غبار در آسمان استان مرکزی افزایش می یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش, ندای تفرش,,
وی اظهار کرد: خوشبختانه به دلیل وضعیت جغرافیایی شهرستان، تفرش در هنگام افزایش ریز گردها کمتر متاثر می شود و ممکن است آسمان آبی شهر تنها کدر شود.
,,
رئیس ایستگاه هواشناسی تفرش افزود: پخش ریزگردها در فضای جوی بستگی به سرعت و جهت باد دارد و دقیقاً نمی توان پیش بینی کرد که در چه ساعتی از روز حجم گرد و غبار افزایش می یابد.
,,
به گفته وی تا ساعت 13 روز سه شنبه گرد و غباری در آسمان آبی شهر تفرش وارد نشده است.
,,
,
به نقل از سایت هواشناسی استان مرکزی:
, هواشناسی استان مرکزی, هواشناسی استان مرکزی, هواشناسی استان مرکزی,,

, ,
,
به نقل از سایت هواشناسی کشور:
, هواشناسی کشور, هواشناسی کشور, هواشناسی کشور,,
,

, ,

, ,
,
,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه