عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

فضای بوجود آمده در خصوص استیضاح وزیر آموزش و پرورش تغییر کرده است

فضای بوجود آمده در خصوص استیضاح وزیر آموزش و پرورش تغییر کرده است
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استیضاح وزیر آموزش و پرورش فردا انجام خواهد شد افزود: مقداری از فضای بوجود آمده استیضاح وزیر تغییر کرده و مجلس نظر بر ماندن فانی را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ابوالقاسم خسروی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت در خصوص آخرین خبر ها از استیضاح وزیر آموزش و پرورش اذعان داشت: با توجه به فصل برنامه ریزی برای نظام تعلیم و تربیت در کشور و توضیحات وزیر در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مقداری از فضای بوجود آمده استیضاح در مجلس تغییر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی با اشاره به اینکه برخی از نمایندگان امضای خود را پس گرفتند افزود: تعدادی از نمایندگان امضای خود را پس گرفتند اما وزیر فردا در جلسه علنی مجلس استیضاح می شود و نظر مجلس بر ادامه همکاری فانی با دولت است.

,

دو هفته پیش 60 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را از مجلس وصول کرده بودند.

,

انتهای پیام/گ

,
 
,
 
,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه