مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردل:

رهبر انقلاب بار دیگر بر روند مذاکرات هسته ای در چارچوب خطوط قرمز نظام تاکید کرد

رهبر انقلاب بار دیگر بر روند مذاکرات هسته ای در چارچوب خطوط قرمز نظام تاکید کرد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردل گفت:رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام بار دیگر خطوط قرمز و چارچوب های مذاکرات هسته ای را بیان فرمودند و بر روند مذاکرات هسته ای در چارچوب خطوط قرمز نظام تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، غلامرضا امیدزاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردل در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه در خصوص بیانات اخیر  رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام اظهار داشت: حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار  بار دیگر خطوط  قرمز و چارچوب های مذاکرات هسته ای را بیان فرمودند بر روند مذاکرات هسته ای در چارچوب خطوط قرمز نظام  تاکید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,


امیدزاده افزود:یکی از چارچوب های مذاکرات که بار ها رهبر انقلاب و باردیگر در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام به آن تاکید داشتند لغو تحریم ها با امضای موافقتنامه بوده و تیم مذاکرات باید در مذاکرات این موضوع را به صورت جدی مطرح و خواستار لغو تحریم های ظالمانه دشمنان باشند .

,
,


وی با اشاره به یکی فرمایشات مقم معظم رهبری که در این دیدار فرمودند:آمریکایی ها به دنبال نابود کردن صنعت هسته ای ایران هستند گفت:میان تیم مذاکره کننده ایران و طرف مقابل یعنی آمریکایی‌ها توازن وجود ندارد چرا که تیم مذاکره کننده ایران به دنبال تعامل است ولی تیم آمریکایی نه تنها به دنبال تعامل نیست بلکه به دنبال فروپاشی ایران و متوقف کردن پیشرفت هسته‌ای کشورمان است.

,
, .,


مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردل  با بیان اینکه رمز موفقیت در مذاکرات هسته ای اطاعت از رهبری است گفت: مذاکره کنندگان باید با سرلوحه قرار دادن توصیه های رهبر معظم انقلاب به کار خود ادامه دهند تا در مذاکرات سربلند و پیروز میدان باشند.

,
,


انتهای پیام/ر

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه