رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مسجدسلیمان خبر داد:
اجرای طرح تشدید نظارت و پایش بازار ویژه ماه مبارک رمضان در مسجدسلیمان
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مسجدسلیمان گفت : تمامی واحدهای صنفی مؤظف به نصب قیمت کالا و نرخنامه در معرض دید عموم هستند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آسماری نیوز ایمان خسروی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مسجدسلیمان اظهار کرد:با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای عمومی برای تهیه انواع مواد غذایی به ویژه محصولات لبنی، پروتئینی، روغن، خرما، برنج، قند و شکر و ... طرح تشدید نظارت و پایش بازار ویژه ماه مبارک رمضان اجرا خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آسماری نیوز,وی افزود: این طرح با هدف کنترل و نظارت بر قیمت ها و مقابله با گران فروشی اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان تا 30 تیرماه ادامه دارد.
,خسروی ادامه داد : در این طرح تشدید نظارت با افزایش گشت های بازرسی، واحدهای صنفی مورد نظر به ویژه شیرینی فروشیها، تالارها، و رستورانها، سوپر مارکتها در اولویت نظارت خواهد بود.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مسجدسلیمان تاکید کرد: تمامی واحدهای صنفی مؤظف به نصب قیمت کالا و نرخنامه در معرض دید عموم هستند و شهروندان محترم میتوانند هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، عدم نصب برچسب قیمت و عدم صدور صورتحساب و غیره را به شمار ه 124 گزارش نمایند.
,وی با بیان اینکه قیمت گذاری انواع آش، حلیم، زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان به عهده اداره صنعت، معدن و. تجارت است عنوان داشت: تنظیم بازار مواد و محصولات کشاورزی مورد نیاز مردم توسط جهاد کشاورزی صورت میگیرد.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مسجدسلیمان با تأکید بر حفظ شئونات و ارزشهای اسلامی به ویژه در ماه مبارک رمضان و تکریم این ماه پرفیض بیان داشت: هماهنگیها و برنامه ریزیهای لازم برای تعیین زمان و کاهش و افزایش ساعت کاری برخی صنوف مانند خبازان، اغذیه فروشیها، رستورانها، غذاخوریها و ... صورت گرفته است.
,]
ارسال دیدگاه