برگزاری محفل انس با قرآن در کمیته امداد شهرستان رضوانشهر
مدیر امداد رضوانشهر هدف از برگزاری این محافل را ترویج فرهنگ قرآنی و انس بیشتر امدادگران با کلام وحی در ماه نزول قرآن و در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رضوان خبر ، مدیر کمیته امداد رضوانشهر از برگزاری محافل انس با قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان بین صلاتین(نماز ظهر و عصر) خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر ,حسام پور محمدی اظهار داشت: قرآن، تنها کتاب آسمانی است که از تحریف مصون مانده و دستاویز محکمی است که خداوند به بندگانش هدیه داده است، بنابر سفارش رسول مکرمش، در کنار عترت، می بایست به آن تمسک ورزید و بیان داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان رضوانشهر نیز به عنوان مولود انقلاب و یادگار حضرت امام خمینی (ره) پرداختن به امور قرآنی را سرحوله کار خود قرار داده است و در همین راستا محافل انس با قرآن کریم را درهمه روزهای ماه مبارک رمضان بغیر از روزهای تعطیل بعد از نماز ظهردر محل نمازخانه امداد برگزارمی نماید.
,
وی هدف از برگزاری این محافل را ترویج فرهنگ قرآنی و انس بیشتر امدادگران با کلام وحی در ماه نزول قرآن و در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری دانست.
پور محمدی در پایان ضمن تقدیر از امدادگران به پاس حضور پر رنگ در این محفل و اداره تبلیغات اسلامی به پاس همکاری و اعزام مُبلغ گفت: ذکر احادیث و مفاهیم قرآنی توسط امام جماعت کمیته امداد شهرستان رضوانشهر از دیگر برنامه های محافل انس با قرآن کمیته امداد رضوانشهراست.
,
انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه