سران طوایف استان کرمان حمله تروریستی مسجد امام صادق(ع) کویت را محکوم کردند

سران طوایف استان کرمان حمله تروریستی مسجد امام صادق(ع) کویت را محکوم کردند
سران طوایف استان کرمان حمله تروریستی مسجد امام صادق(ع) کویت را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نماز گزاران روزه دارشد ، به شدت محکوم کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از "صبح کویر"؛ سران طوایف رشیدی،شهریاری ،سابکی،هاشم زهی ،جلالی و سنجری اقدام وحشیانه تروریست های داعشی به مسجد امام صادق(ع) کویت را که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نماز گزاران روزه دارشد، را به شدت محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر,

 

,

سران طوایف استان کرمان ضمن همدردی با خانواده های کشته شدگان تاکید کردند: رژیم  جنایتکار و پلید صهیونیستی و امریکا حامی این تروریست های داعشی هستند.

,

 

,

ظهر روز جمعه منابع کویتی از انفجاری انتحاری در یکی از مساجد شیعیان این کشور در مرکز شهر کویت و در زمان برگزاری نماز جمعه خبر دادند.

,

 

,

شبکه سومریه نیوز عراق اعلام کرد: این انفجار در مسجد امام صادق (ع) در منطقه الصوابر کویت رخ داده و چندین کشته و زخمی بر جای گذاشته است.

,

 

,

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد، گروه داعش مسئولیت حمله امروز به مسجد امام صادق (ع) در کویت را برعهده گرفته است.

,

 

,

براساس بیانیه داعش ابوسلیمان الموحد نام تروریستی است که کمربند انفجاری خود را بین نمازگزاران در مسجد امام صادق (ع) منفجر کرده است.

,

 

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه