اصناف متخلف فیروزکوه در خرداد ماه بیش از 26 میلیون ریال جریمه شدند
مسئول بازرسی و نظارت اصناف شهرستان فیروزکوه از اعمال جریمه بیش از 26 میلیون ریالی اصناف متخلف شهرستان در خرداد ماه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سید امین حسینی مسئول بازرسی و نظارت اصناف شهرستان فیروزکوه روز شنبه در گفت وگو با دیمه نیوز اظهارکرد: هزار و 30 مورد بازرسی از اصناف خرده فروشی و خدماتی شهرستان طی خرداد ماه گذشته از سوی بازرسان این نهاد انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی گفت: در این بازرسی ها تعداد 19 فقره پرونده تخلف تشکیل شد که گرانفروشی، کم فروشی و عدم صدور فاکتور عمده تخلفات را تشکیل داده است.
,حسینی تصریح کرد: صنوف متخلف شهرستان طی این مدت 26 میلیون و 351 هزار و 500 ریال جریمه شدند.
,وی خاطرنشان کرد: طی همین مدت همچنین با حضور کارشناسان فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره تعزیرات حکومتی، اماکن نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان، بازرسی و گشت مشترک از صنوف مختلف روستاهای لزور، سله بن، دهین، اهنز و شهر ارجمند در دستور کار قرار گرفت.
,مسئول بازرسی و نظارت اصناف شهرستان فیروزکوه از اجرای طرح تشدید بازرسی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد و تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان بازرسی از واحدهای صنفی نانوایان، قنادان، میوه فروشی ها، قصابان و خواروبار فروشی ها در چندین نوبت صبح و عصر اجرایی می شود.
,وی در خاتمه تعداد موارد گزارشات اعلام شده به ستاد خبری شهرستان را فقط شش مورد عنوان کرد و خواستار آن شد تا مردم و مسافران هر گونه تخلف را از طریق شماره تلفن های 76400190 این نهاد و یا سامانه تلفنی 124 اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گزارش کنند.
,]
ارسال دیدگاه