امام جمعه موقت اهواز:
اصلاح طلبان برای ورود به انتخابات مرزبندی خود با فتنه گران را اعلام کنند
امام جمعه موقت اهواز گفت: اشکالی که از اصلاح طلبان داریم این است که در فتنه 88 سکوت کردند و برای ورود به تنخابات باید مرزبندی خود با فتنه گران را اعلام کنند. در سال 88 نامزدهای شکست خورده به جای التزام به قانون راه دیگری را در پیش گرفتند و کشور را به لبه پرتگاه بردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز؛ حجت الاسلام سید ابوالحسن حسن زاده امام جمعه موقت اهواز گفت: اصطلاح اصولگرا و اصلاح طلب در مجلس خبرگان رهبری مثل مجلس شورای اسلامی تعریف نمی شود از جهت اعتمادی که مردم به مجلس خبرگان دارند باید این اعتماد حفظ شود و شأن و جایگاه مجلس خبرگان را خدشه دار نکنیم زیرا تضعیف مجلس خبرگان، تضعیف رهبری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , رهیاب نیوز,وی اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود اکثریت کرسی های مجلس خبرگان اصولگرا خواهد بود ولی باید منتظر بمانیم که اصلاح طلبان برای مجلس خبرگان کاندیدای کافی دارند یا خیر.
,امام جمعه موقت اهواز افزود: بعضی وقت ها دوستان می گویند اصلاح طلبان برای انتخابات خبرگان در حال رایزنی هستند، فرقی نمی کند چه اصولگرا و چه اصلاح طلب باید براساس قانون عمل کنند.
,حسن زاده گفت: اشکالی که از اصلاح طلبان داریم این است که در فتنه 88 سکوت کردند و برای ورود به انتخابات باید مرزبندی خود با فتنه گران را اعلام کنند. در سال 88 نامزدهای شکست خورده به جای التزام به قانون راه دیگری را در پیش گرفتند و کشور را به لبه پرتگاه بردند.
,وی بیان داشت: حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس خبرگان باعث می شود که انتخابات حداکثری و پرشوری خواهیم داشت و از طرفی با وجود طیف اصولگرا امیدواریم انتخابات خوبی داشته باشیم.
,وی افزود: مجلس خبرگان نباید جناحی باشد چون مقام معظم رهبری به هیچ جناحی وابسته نیست لذا جناح بندی برای مجلس خبرگان زیبنده نیست.
, وی افزود: مجلس خبرگان نباید جناحی باشد چون مقام معظم رهبری به هیچ جناحی وابسته نیست لذا جناح بندی برای مجلس خبرگان زیبنده نیست.]
ارسال دیدگاه