داعش عامل کاهش قیمت سیمان در عراق/افزایش قیمت دلار در عراق صادرات سیمان از خوزستان را مختل کرده است

داعش عامل کاهش قیمت سیمان در عراق/افزایش قیمت دلار در عراق صادرات سیمان از خوزستان را مختل کرده است
روز گذشته خبری مبنی بر توقف صادرات سیمان خوزستان به کشور عراق در رسانه های دیداری منتشر شد که پس از بررسی های لازم از وضعیت فروش کارخانه سیمان بهبهان این خبر تائید نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از رهیاب نیوز ، علی رغم پاسخگو نبودن مسئولین ارشد شرکت،یکی از مدیران فروش شرکت سیمان بهبهان با تکذیب این خبر  افزود : صادرات سیمان بهبهان متوقف نشده است بلکه دچار اختلال شده است و آن هم به دلیل برخی مشکلات از جمله پایین آمدن ارزش دینار در برابر دلار در عراق و هم چنین افزایش دلار در این کشور به وجود امده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,


وی همچنین میزان حجم سیمان صادراتی را در هفته گذشته بیش از 5643 تن و 580 کیلوگرم اعلام کرد و اذعان داشت : در ماه گذشته 22000 تن سیمان کیسه ای تیپ 5 و 8500 تن سیمان فله ای تیپ 5 صادر شد با این حال متاسفانه فروش سیمان در عراق به دلیل حضور گروهک تروریستی داعش از 50 دلار به 42 دلار کاهش یافته است که همین امر موجبات اختلال در صادرات را به وجود اورده است.


گفتنی است کارخانه سیمان بهبهان به عنوان یکی از واحد های تابعه شرکت سهامی عام سیمان فارس و خوزستان در سال 1352در شهرستان بهبهان شروع و در بهمن ماه 1357 بهره برداری از آن آغاز و تحت شماره 4081 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید، سپس در تاریخ 1378.7.21 تحت شماره 817 در اداره ثبت شرکت های شهرستان بهبهان به شرکت سهامی خاص تبدیل شده است. طبق اساسنامه مرکز اصلی شرکت شهرستان بهبهان می باشد.

بر اساس توافق هیات مدیره محترم شرکت سهامی عام سیمان فارس و خوزستان در تاریخ 1378.9.1 کلیه دارایی ها و بدهی های کارخانه سیمان بهبهان به شرکت سهامی خاص سیمان بهبهان واگذار گردید. ر تاریخ 1381.5.1 شرکت سیمان بهبهان از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در 1382.4.24 سهام شرکت در سازمان بورس اوراق بهادار پذیرفته میشود.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه