logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمسیون بهداشت مجلس و درمان:

انتقال معلومات در حوزه آموزش پزشکی ضعیف است

انتقال معلومات در حوزه آموزش پزشکی ضعیف است
عضو کمسیون بهداشت مجلس و درمان از مشکلات اساسی در آموزش حوزه پزشکی گفت: اساتید پزشکی نمی توانند انتقال تجربیات را به درستی به نسل های جوان داشته باشند و معلوماتی که دانشجویان پزشکی بر مبنای آموزش دانشگاهی کسب می کنند ضعیف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانااحمد آریایی نژاد عضو کمسیون بهداشت مجلس و درمان در گفت وگو با سپیدپوش با بیان اینکه شیوه های تدریس و آموزش در وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ابعاد گوناگون نامناسب دانست و  گفت:  یکی از مشکلات این است ما در حوزه آموزش گاه با سطوح علمی بالا و اساتید برجسته ای روبرو هستیم اما شیوه تعلیم و تربیت ما مشکل داردو نمی توانند انتقال تجربیات را به  به نسل های جوان به درستی انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, احمد آریایی نژاد عضو کمسیون بهداشت مجلس و درمان در گفت وگو با , سپیدپوش,  با بیان اینکه شیوه های تدریس و آموزش در وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ابعاد گوناگون نامناسب دانست و  گفت:  یکی از مشکلات این است ما در حوزه آموزش گاه با سطوح علمی بالا و اساتید برجسته ای روبرو هستیم اما شیوه تعلیم و تربیت ما مشکل داردو نمی توانند انتقال تجربیات را به  به نسل های جوان به درستی انجام دهند.,

وی با ذکر اینکه در برخی رشته ها مسئله آموزش برای تدریس و آموزش برای آموزش وجود داشته است تصریح کرد: متاسفانه در رشته های پزشکی تربیت مدرس انجام نمی گیردهمین مسئله موجب می شود که در نهایت به جای استاد پروری در بهترین حالت دانشمند داشته باشیم و برتری ها یا رفتارهای آموزشی نه اکتسابی بلکه به طور کلی به روحیات خود افراد باز گردد و انتقال معلومات ضعیف پیش رود.

,

عضو کمسیون بهداشت مجلس و درمان با بیان اینکه مشکلات آموزش پزشکی به استاندارد نبودن سئوالات نبود منابع مشخص و لو رفتن سئوالات پیش از آزمون ختم می شود خاطر نشان کرد: بسیاری

,

ازمعترضان می گویند که در برخی مراکز تعدادی سئوال به متقاضی می دهند و می گویند سئولات ازمون از مجموعه این سئولات است.

,

وی با بیان اینکه ما در حوزه آموزش در بسیاری از موارد با کمبود بودجه روبرو نیستیم گفت: در این زمینه احتیاج به تغییر نگرش،مدیریت درست و اجرای مناسب است و باید برای حل مشکلات آموزش در حوزه پزشکی به سراغ شیوه های آموزش پزشکی در نقاط گوناگون دنیا برویم و از تجربیات سایرین بهره ببریم و همچنین برای موفقیت در این حوزه به سراغ برنامه های عملی برویم که همراه با تکریم استاد و دانشجوقرار گیرد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه