logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست مرکز آموزش فنی حرفه ای خوانسار:

اشتغال دغدغه اصلی بهبودیافتگان از دام اعتیاد است

اشتغال دغدغه اصلی بهبودیافتگان از دام اعتیاد است
بر اساس بررسی هایی که در مورد پرونده بهبودیافتگان در بهزیستی انجام شد درصدد هستیم دوره های مهارت آموزی را برای بهبودیافتگان از دام اعتیاد و حتی خانواده های آنها نیز برگزار کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، سرپرست مرکز آموزش فنی حرفه ای خوانسار با اشاره به اهمیت مهارت آموزی و اشتغال برای بهبودیافتگان از مواد مخدر اظهار کرد: با تعامل و گفتگو با روسای بهزیستی و بازداشتگاه شهرستان مبنی بر برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت ویژه این افراد سعی شده است تا بخشی از دغدغه های بهبودیافتگان از دام اعتیاد در زمینه مهارت آموزی و اشتغال رفع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
 
,
علی اکبر خانی گفت: بر اساس بررسی هایی که در مورد پرونده بهبودیافتگان در بهزیستی انجام شد درصدد هستیم این دوره ها را برای بهبودیافتگان و حتی خانواده های آنها نیز برگزار کنیم.
,
 
,
وی در پاسخ به سوال خبرنگار در مورد استفاده از دوره های مهارت آموزی در کمپ ترک اعتیاد خاطر نشان کرد: در زمان فرماندار سابق این موضوع مطرح شد اما با مخالفت رو به رو شد اما در حال حاضر این رویکرد در حال پیگیری است.
,
 
,
وی افزود: امیدواریم در کمپ جدید ترک اعتیاد که در حال بازگشایی است طرح برگزاری دوره های آموزشی مهارت آموزی تحقق یابد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه