با اجرای طرح مطالعاتی شهید مطهری؛
نسیم مطهر «شهید مطهری» در دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حال وزیدن است
طرح مطالعاتی آثار شهید مرتضی مطهری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حال برگزاری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری دانشجویان قزوین “کیوسنا”، قشر دانشجو به عنوان قشر فرهیخته جامعه باید علاوه بر تخصص در رشته تحصیلی خود در دانشگاه، در زمینه معارف دینی و اسلامی اطلاعات لازم و کافی را داشته باشد تا بتواند منشا اثرگذاری مفید در جامعه، خانواده و محیط کاری خود باشد.
از این رو با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که در دیدارهای دانشجویی سفارش داشتند دانشجویان به اطلاعات روزنامه ای و سطحی کفایت نکنند و از مطالعه آثار شهید مطهری غفلت نورزند طرح مطالعاتی آثار شهید مرتضی مطهری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حال برگزاری است.
این طرح با هدف مطالعه و انس بیشتر با آثار این استاد شهید و تحصیل بینش جامع، درحال برگزاری است چرا که کتاب های استاد شهید مطهری، چراغ های روشنی هستند که قادرند، ره پویان وادی دانش و بینش را، راه بنمایانند و بهره مند سازند.
در این دوره که به همت توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با مشارکت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با حضور دانشجویان و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار میشود آثار شهید مطهری در حوزه عقل و علم، تربیت و رشد اسلامی، عدالت و اخلاق اسلامی مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.
گرچه قداست راه شهید مطهری(ره) خود بـه خـود افـراد را بـه ایـن سـو خواهـد کشاند، کـه آشنـایی بـا معـارف اسـلامی بهتـرین مزیت آن اسـت، امـا در کنـار ایـن اجرا معنـوی، در پایان این طرح، با برگزاری آزمون به برگزیدگان گواهی پایاندوره اعطا خواهد شد.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه