وی افزود: درحال حاضر ۸۵۰ بیماری مشترک بین دام و انسان شناسایی شده است که از جمله آنها می توان به تب مالت، آنفولانزا فوق حاد پرندگان و تب کریمه کنگو را نام برد که این بیماری ها از راه های گوناگون ازجمله تماس مستقیم ، خوردن و آشامیدن وارد بدن انسان شده و ایجاد بیماری می کنند.
در ادامه خدایاری معاون شبکه دامپزشکی شهربابک در مورد آنفولانزای فوق حاد پرندگان گفت: آنفولانزای فوق حاد پرندگان نوعی بیماری ویروسی است و راه مناسبی برای درمان آن وجود ندارد و تنها راه مبارزه با آن پیشگیری است.
وی تصریح کرد: علائمی که این بیماری در انسان ایجاد می کند عمدتاً سرفه ،گلو درد، خستگی ها و درد عضلانی، آبریزش بینی، قرمز شدن چشم ها است و به شدت توصیه می شود در صورت بروز این نشانه ها، فرد سریعا به پزشک مراجعه کند.
معاون شبکه دامپزشکی شهربابک خاطر نشان کرد: افرادی که از گوشت سفید و تخم مرغ استفاده می کنند باید به طور کامل آن ها را حرارت دهند.
خدایاری در مورد بیماری تب کریمه کنگو گفت: عامل این بیماری بیشتر از پستاندارن به انسان منتقل می شود و این بیماری علائم خاصی ندارد که همین امر می تواند سبب بیماری زایی بیشتر گردد.
وی در پایان از افرادی که اقدام به خرید گوشت می کنند، خواست قبل از مصرف آن را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه