فعال شدن رشته های کشاورزی در هنرستان ها به رونق اقتصاد منطقه کمک می کند
نخبه کشاورزی استان خراسان شمالی گفت: فعال شدن رشته های کشاورزی در هنرستان ها به رونق اقتصاد منطقه که بر محوریت این حوزه است کمک وفرصت های شغلی زیادی را فراهم می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری فاروج، حسین فهیمی مرغزار که متولد سال 76 واز اهالی روستای مرغزار از توابع بخش خبوشان شهرستان فاروج است با حضور در رقابت های علمی رشته کشاورزی با پشت سرگذاشتن رقیبان خود در سطح شهرستان وسپس استان، این روزها در حال آماده سازی برای حضور در مرحله کشوری این رقابت ها به میزبانی استان کرمان در مرداد ماه امسال است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج,این نخبه کشاورزی، نخستین بار در مراسم تجلیل از جوانان برتر شهرستان معرفی شد.
او که یکی از 24 دانش آموز تنها کلاس رشته کشاورزی در سطح شهرستان که در تیتکانلو برپا بوده، است به سوالات خبرنگار پایگاه خبری فاروج پاسخ داد.
بیشتر خودتان را معرفی کنید؟
حسین فهیمی مرغزار هستم که سال سوم رشته کشاورزی هنرستان کار ودانش را به پایان برده ام و انگیزه گام برداشتن در مسیر تحصیل در این رشته، شغل پدرم که همان کشاورزی بود، است.
بهر ه وری کم محصولات کشاورزی، استمرار شیوه های سنتی، دیگر پاسخگویی تامین نیاز غذایی کشور نیست وضروری است با بروز کردن اطلاعات از شیوه های موثر در این مسیر استفاده کنیم .
چقدر بستر برای تحصیل در این رشته در شهرستان واستان که به ادعای همه قطب کشاورزی است، فراهم شده است؟
از سطح استان اطلاعی ندارم اما در شهرستان بستر اصلا فراهم نیست تحصیل ما مثل رشته های نظری بود چون مزرعه وزمینی برای عملیاتی کردن آموخته ها نداشتیم ودانش آموزان علاقمند دانسته های خود را بر روی زمین های کشاورزی خانواده پیاده می کردند.
کلاس ما با 24 دانش آموز در فضای یک دبیرستان دایر بود وایجاد این رشته براثر استقبال دانش آموزان تحقق یافت اما به نظر نمی رسد استمرار داشته باشد.
به همه علاقمندان این حوزه پیشنهاد می کنم این رشته ها را مطالبه کنند وبا تحصیل در آن به اقتصاد شهرستان کمک کنند.
از طرفی برای کمک به بهبود شرایط کاشت، داشت وبرداشت محصول ضروری است این رشته ها در سطح مدارس فراگیرتر شود.
چگونه از برگزاری این رقابت ها مطلع شدید ودر آن شرکت کردید؟
اتفاقی اطلاع پیدا کردیم، 8یا 9 نفر شرکت و4 نفر به مرحله استانی از سطح شهرستان راه یافتیم ودر مرحله استانی موفق به دریافت جواز حضور در مرحله کشوری را یافتم.
آزمون تئوری را با موفقیت گذراندم ومرحله کشوری این رقابت ها آزمون عملی است که در حال آماده شدن برای حضور در این رقابتم.
در چه گرایشی تمایل به ادامه تحصیل دارید؟
برنامه ریزی برای تحصیل در رشته زراعت دارم ومی خواهم از زمین های کشاورزی پدری برای مکانیزه کردن شروع کنم وبا تغیر الگوی کشت متناسب با اقلیم، میزان آب وکمبودها ومحدودیت ها، به اقتصاد خانواده در گام نخست واقتصاد منطقه وکشور در گام های بعدی کمک کنم.
دنبال پشت میز نشستن نیستم چون نشستن تحصیلکردگان رشته های کشاورزی پشت میز وحضور نداشتن در مزارع، محلی از اعراب ندارد.
سخن پایانی؟
در زمان تحصیل، پدر یکی از همکلاسانمان به فرزندش اعتماد کرد و ویک هکتار زمین برای کشت جو به او اختصاص داد وهمکلاسی ها با هم این زمین را کشت کردیم واین همکلاس محصول هم برداشت کرد، امیدواریم با فراهم شدن بسترها برای تحصیل علاقمندان در این رشته ها در سطح شهرستان از یک سو واعتماد خانواده ها به دانسته های دانش آموختگان این رشته ها از سوی دیگر به بهبود شرایط تولیدات کشاورزی کمک شود.
با آرزوی موفقیت برای این دانش آموز.
انتهای پیام/ر
این نخبه کشاورزی، نخستین بار در مراسم تجلیل از جوانان برتر شهرستان معرفی شد.
,
,
او که یکی از 24 دانش آموز تنها کلاس رشته کشاورزی در سطح شهرستان که در تیتکانلو برپا بوده، است به سوالات خبرنگار پایگاه خبری فاروج پاسخ داد.
,بیشتر خودتان را معرفی کنید؟
,حسین فهیمی مرغزار هستم که سال سوم رشته کشاورزی هنرستان کار ودانش را به پایان برده ام و انگیزه گام برداشتن در مسیر تحصیل در این رشته، شغل پدرم که همان کشاورزی بود، است.
,بهر ه وری کم محصولات کشاورزی، استمرار شیوه های سنتی، دیگر پاسخگویی تامین نیاز غذایی کشور نیست وضروری است با بروز کردن اطلاعات از شیوه های موثر در این مسیر استفاده کنیم .
,
,
چقدر بستر برای تحصیل در این رشته در شهرستان واستان که به ادعای همه قطب کشاورزی است، فراهم شده است؟
,از سطح استان اطلاعی ندارم اما در شهرستان بستر اصلا فراهم نیست تحصیل ما مثل رشته های نظری بود چون مزرعه وزمینی برای عملیاتی کردن آموخته ها نداشتیم ودانش آموزان علاقمند دانسته های خود را بر روی زمین های کشاورزی خانواده پیاده می کردند.
,کلاس ما با 24 دانش آموز در فضای یک دبیرستان دایر بود وایجاد این رشته براثر استقبال دانش آموزان تحقق یافت اما به نظر نمی رسد استمرار داشته باشد.
,
به همه علاقمندان این حوزه پیشنهاد می کنم این رشته ها را مطالبه کنند وبا تحصیل در آن به اقتصاد شهرستان کمک کنند.
,از طرفی برای کمک به بهبود شرایط کاشت، داشت وبرداشت محصول ضروری است این رشته ها در سطح مدارس فراگیرتر شود.
,چگونه از برگزاری این رقابت ها مطلع شدید ودر آن شرکت کردید؟
,اتفاقی اطلاع پیدا کردیم، 8یا 9 نفر شرکت و4 نفر به مرحله استانی از سطح شهرستان راه یافتیم ودر مرحله استانی موفق به دریافت جواز حضور در مرحله کشوری را یافتم.
,آزمون تئوری را با موفقیت گذراندم ومرحله کشوری این رقابت ها آزمون عملی است که در حال آماده شدن برای حضور در این رقابتم.
,
در چه گرایشی تمایل به ادامه تحصیل دارید؟
,برنامه ریزی برای تحصیل در رشته زراعت دارم ومی خواهم از زمین های کشاورزی پدری برای مکانیزه کردن شروع کنم وبا تغیر الگوی کشت متناسب با اقلیم، میزان آب وکمبودها ومحدودیت ها، به اقتصاد خانواده در گام نخست واقتصاد منطقه وکشور در گام های بعدی کمک کنم.
,
دنبال پشت میز نشستن نیستم چون نشستن تحصیلکردگان رشته های کشاورزی پشت میز وحضور نداشتن در مزارع، محلی از اعراب ندارد.
,سخن پایانی؟
,در زمان تحصیل، پدر یکی از همکلاسانمان به فرزندش اعتماد کرد و ویک هکتار زمین برای کشت جو به او اختصاص داد وهمکلاسی ها با هم این زمین را کشت کردیم واین همکلاس محصول هم برداشت کرد، امیدواریم با فراهم شدن بسترها برای تحصیل علاقمندان در این رشته ها در سطح شهرستان از یک سو واعتماد خانواده ها به دانسته های دانش آموختگان این رشته ها از سوی دیگر به بهبود شرایط تولیدات کشاورزی کمک شود.
,با آرزوی موفقیت برای این دانش آموز.
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه