رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی و صنعتی استان مرکزی:
مدیریت، تکنولوژی و نیروی کار سه بال اصلی پیشرفت صنعت / ناکارآمدی مدیران از دلایل ضعف صنایع است
رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی و صنعتی استان مرکزی گفت: مدیریت، تکنولوژی و نیروی کار سه بال اصلی پیش برنده صنعت است پس باید مدیریت توانمند تقویت و تکنولوژی توسط دانشمندان ایجاد شود و نیروی کار با بیشترین بهره تولید کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمدرضا منصوری رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی و صنعتی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار نارخبر گفت: مدیریت، تکنولوژی و نیروی کار سه بال اصلی پیش برنده صنعت است پس باید مدیریت توانمند تقویت و تکنولوژی توسط دانشمندان ایجاد شود و نیروی کار با بیشترین بهره تولید کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر ,وی با بیان اینکه نبود مدیران توانمند با بهره وری بالا از عوامل ضعف امروز صنعت کشور است اظهار کرد: مدیران ما برای رقابت در بازار جهانی تربیت نشدند که ناشی از ساختار غلط و سنتی آموزش و پرورش است بطور مثال شاهد فروش خودرو توسط خودروسازان، گرانتر از قیمت جهانی هستیم ولی بدهکارترین صنایع هستند و توان پرداخت سود بانکی تسهیلات دریافتی را ندارند.
,,
منصوری با اشاره به پایان دوران لامپهای کم مصرف در دنیا به عنوان یک مثال از تحول افزود: تا وقتی خودمان خالق تکنولوژی نباشیم و خریدار آن باشیم باید هزینه کنیم و یک گام عقب تر حرکت کنیم ولی وقتی مثل صنایع موشکی، پزشکی و هسته ای، دانشمندان خلاق و مدیران توانمند بکار بگیریم و کارگران عاشق کار باشند می توانیم در صنعت موفق باشیم.
,,
رئیس خانه صنعت و معدن ساوه و زرندیه نقش سود بانکی، بیمه و مالیات را در توفیق صنعت مهم دانست و بیان کرد: ناتوانی در رقابت جهانی، تحریم و متکی بودن به تک محصول نفت از عوامل ضعف و تعطیلی صنایع کشور است البته همانطور که رهبر انقلاب فرمودند باید از شرایط تحریم برای خودکفایی و کاهش وابستگی استفاده کرد و مسئولین ادارات نیز می توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.
,وی تصریح کرد: اگر صنعت نجات پیدا کند اقتصاد جامعه نیز نجات می یابد و اگر در این دنیای صنعتی به صنعت و تکنولوژی توجه نکنیم همه چیز از بین می رود.
,,
این استاد دانشگاه با اشاره به وضع قوانین ضد اشتغال گفت: قوانینی در مجلس تصویب می شود که به ظاهر حامی کارگران است ولی به دلیل نسنجیدن شرایط واقعی بر ضد کارگران است از جمله قانونی تصویب شد مبنی بر اینکه صنایع به هر تعداد فرزند باید حق اولاد به کارگر بدهند و موجب شد صنایع، کارگران قراردادی متاهل و دارای فرزند را اخراج کنند تا با جذب نیروی کار جوان علاوه بر توان بیشتر، هزینه را کم کنند و قانون گذاران بدون توجه به قراردادی بودن کارگران و تاکید رهبر معظم انقلاب به افزایش فرزندآوری، هزینه را بر دوش صنایع گذاشتند در صورتی که این حمایت از طریق بیمه و سایر روشها می توانست انجام شود.
,منصوری افزود: قانون 6 ساعت کار برای بانوان شیرده نیز موجب بیکاری بسیاری از بانوان شد و کمتر جایی بانوان متاهل را استخدام می کند.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه