logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد؛

آخر هفته خنک در اردبیل/ دمای هوا به 13 درجه می‌رسد

آخر هفته خنک در اردبیل/ دمای هوا به 13 درجه می‌رسد
براساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی اردبیل، آسمان اغلب نقاط این استان خنک خواهدبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه، در حالی که اردبیلی‌ها طی روزهای گذشته هوای بالای 30 درجه را تجربه می‌کردند از امروز هوا در این استان خنک‌تر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه, سبلانه,

براساس اعلام هواشناسی نقشه‌های پیش‌یابی از کشیده‌شدن توده هوای خنک و پرفشار مستقر روی غرب روسیه و شرق اروپا به عرض‌های پایین تر و همراهی آن با شارش های ناپایدار در سطوح میانی جو حکایت دارد که پیامد این الگو ادامه کاهش محسوس دمای هوا  ابرناکی و مه آلود بودن آسمان گاهی همراه با بارش های رگباری و نیز باران ریزه به خصوص در شرق منطقه اردبیل و نواحی منتهی به استان گیلان در روزهای آینده خواهد بود که احتمال رگبار  در استان اردبیل در روزها شنبه و  یکشنبه هفته آینده بیشتر از سایر روزهای پیش رو خواهد بود.

,

 

,

براساس نقشه‌های هواشناسی آسمان اردبیل طی امروز پنج شنبه هوا  صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد بوده و برای اغلب نقاط استان هم هوای خنک پیش‌بینی می شود، اما آخر این هفته نسبت به امروز  چند درجه ای گرمتر می‌شود؛ در حال حاضر شهرستان نیر با 16 و سرعین17 با درجه  بالای صفر خنک‌ترین شهر های استان اردبیل هستند که البته بر اساس پیش‌بینی‌ها کمینه دمای اردبیل امروز پنجشنبه  به 13 درجه سانتیگراد هم خواهد رسید.

,

پارس آباد و بیله سوار با 29 درجه گرمترین شهرهای استان اردبیل در  یازدهمین  روز از تیر 94 هستند؛ شهرستان گرمی هم با 25 درجه بالای صفر سومین شهرستان گرم استان اردبیل است.

,

دما در خلخال 20 و مشگین‌شهر 19 درجه ، در اردبیل  20 ، در نمین  18 درجه و فیروز آباد کوثر 23 درجه بالای صفر است.

,

پیش بینی می‌شود روز جمعه  دما در استان اردبیل  دو یا سه درجه ای افزایش یابد؛ این درحالیست که اردبیلی‌ها طی روزهای گذشته هوای بالای 30 درجه را تجربه کردند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه