ناگفته‌هایی از زند‌گی علمی دکتر معتمدنژاد

ناگفته‌هایی از زند‌گی علمی دکتر معتمدنژاد
استاد علوم ارتباطات با اشاره به علاقه پرفسور معتمدنژاد به دانشجویان و ترویج علم و دانش گفت: وی ‌تا آخرین ماه‌های زندگی‌اش از نشر علم و دانش و انتقال آن به نسل جوان دریغ نکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، سعید خال اظهار داشت: دفن پیکر پرفسور معتمدنژاد در روز دانشجو یکی از قواعد نانوشته زندگی بشر است که عقل آدمی از تفسیر آن ناتوان است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

استاد علوم ارتباطات با اشاره به اینکه دکتر معتمدنژاد پدر علم روزنامه‌نگاری در ایران است، خاطرنشان کرد: پرفسور معتمد نژاد با وجود دانش سرشار در حوزه‌های تخصصی تا آخرین ماه‌های زندگی‌اش از نشر علم و دانش و انتقال آن به نسل جوان دریغ نکرد.

,

وی در ادامه افزود: پرفسور معتمدنژاد با وجود بیماری که داشت در کنفرانس‌های علمی با شوق شرکت می‌کرد و دانش خودش را به نسل آینده منتقل می‌کرد.

,

استاد علوم ارتباطات در پایان با اشاره به فرمایشات حضرت علی (ع) در ارتباط با مرگ گفت: مرگ بزرگترین اسرار آدمی است.

,

‌‌‌انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه