عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:
بزک رسانه ای نمی تواند چهره واقعی آمریکا را پنهان کند/ چهره آمریکا دوست داشتنی نیست
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: بزک رسانه ای نمی تواند چهره واقعی آمریکا را پنهان کرده و از معرفی آن به جهان باز دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: آمریکا اگر همانی که است معرفی و نشان داده شود، اصلا دوست داشتنی نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه چهره آمریکا همواره بزک می شود،تصریح کرد: بیش از همه آمریکا حقوق بشر را زیر پا می گذارد.
, ،,عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه همه جنگ های منطقه خاورمیانه از سوی آمریکا به صورت مستقیم و غیر مستقیم صورت می گیرد، افزود: در این جنگ ها آمریکا دست دارد.
,حجت الاسلام آقا تهرانی خاطرنشان کرد: طالبان، داعش و گروه های تکفیری نمونه هایی از عروسک های دست ساز آمریکایی است.
,وی با اشاره به اینکه مشکلات کشورهایی نیز همچون سوریه و عراق از سوی آمریکا ایجاد شده است، افزود: مشکلات ایجاد شده در کشورهای اسلامی نیز از سوی آمریکا صورت می گیرد.
,عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مشکلات جهان اسلام از سوی آمریکا و ایادی استکبار صورت می گیرد، افزود: با وجود همه جنایت ها این کشور خود را مدافع حقوق بشر مطرح می کند.
,حجت الاسلام آقا تهرانی بر ضرورت معرفی چهره واقعی آمریکا تاکید کرد و گفت: آمریکا هیچ گاه صادقانه برخورد نکرده و همواره حقوق بشر را زیر پا گذاشته است.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه