زیباترین جمله از حضرت علی (ع) از زبان مسئولان هشترود:
در سایه سار مولا: از غنیمت شمردن فرصت ها و یکسان نبودن خادم و خائن تا رسیدگی به کوخ نشینان
مسئولان هشترود زیباترین جمله ای که از حضرت علی (ع) در ذهنشان مانده را بیان کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار پیک هشترود، اگرچه همه سخنان گهربار حضرت علی(ع) قابل استفاده و راهنماست اما تعدادی از آنهائی که در ذهن مسئولان هشترودی نقش بسته بدین شرح است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
حجت الاسلام یعقوب اباذری رئیس اداره تبلیغات اسلامی هشترود: آنچه گذشته، گذشته و آنچه می آید پس کو؟ برخیز و فرصت را غنیمت شمار از بین دوعدم(فرصت از دست رفته و آنچه می آید).
, حجت الاسلام یعقوب اباذری رئیس اداره تبلیغات اسلامی هشترود:,طالب پرهیزکار معاون فرماندار هشترود: ماندگارترین سخن از حضرت علی (ع) فرازهائی از نامه ۵۳ مولا به مالک اشتر است که در رابطه با کارگزاران دولت اسلامی می باشد و در آن به کارگزاران توصیه کرده اند که با زیردست خود با لطف و مهربانی برخورد کنید، عملکرد افراد زیردست خود را ارزیابی کرده و خادم و خائن را یکسان قرار ندهید و با مردم مدارا کنید.
, طالب پرهیزکار معاون فرماندار هشترود:,حجت الاسلام سیدجعفر موسوی مسئول فرهنگی زندان هشترود: غضب اولش جنون و آخرش پشیمانی است.
, حجت الاسلام سیدجعفر موسوی مسئول فرهنگی زندان هشترود:,وحدت برزگر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هشترود: با کسی که با خوبی هایت را می پوشاند و عیب هایت را آشکار می کند برادری نکن.
, وحدت برزگر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هشترود:,مصظفی پور عضو شورای شهر هشترود: رعایت حق کسی که حقش را محترم نمی شمارد نوعی بردگی است.
, مصظفی پور عضو شورای شهر هشترود:,بهشتی نیا مدیر آموزش و پرورش هشترود: خردمند به کار خویش تکیه می کند و نادان به آرزوی خویش.
, بهشتی نیا مدیر آموزش و پرورش هشترود:,اسلام عبدیلر شهردار هشترود: من هیچ کاخی را ندیدم که حقی از کوخ نشینان در آن نباشد.
, اسلام عبدیلر شهردار هشترود:,محمد محرومی خبرنگار: روزه قلب بهتر از روزه زبان و روزه زبان بهتر از روزه شکم است.
, محمد محرومی خبرنگار:,مسلم رضائی مدیر کمیته امداد هشترود: چه بسیار عبرتها و چه کمتر عبرت گیرنده ها.
, مسلم رضائی مدیر کمیته امداد هشترود:,,
پایان پیام/پ
]
ارسال دیدگاه