logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر:

با بیداری اسلامی جهان به اعمال و افکار پلید صهیونیزم پی برده است

با بیداری اسلامی جهان به اعمال و افکار پلید صهیونیزم پی برده است
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر گفت: الحمد لله با بیداری اسلامی که در حال شکل گیری است و جهان به اعمال و افکار پلید این غده سرطانی پی برده است، تاریخ مصرف اسراییل گذشته است و باید به زباله دان تاریخ بپیوندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام رستم ممی زاده مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر در گفتگو با خبرنگار اهروصال با اشاره به آیه ه ۸۲ سوره مائده " لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النّاسِ عَداوَهً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا" «هر آینه یهود و مشرکان را دشمن ترین مردم نسبت به مومنان خواهی یافت»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال , اهروصال ,

اظهار داشت: دشمنی و عداوت صهیونیزم با مسلمانان و آزادی خواهان جهان امری کاملا بدیهی است و بخاطر برتری طلبی که دارند همواره سعی داشته اند تا با پیروی از امیال نفسانی خویش سدی در مقابل آزادی و ترقی بشریت باشند.

,

وی افزود: به همین خاطر است که صهیونیزم (اسراییل غاصب) در تمام صحنه های بشری حضور ناخوانده ای داشته و مرتکب جنایات سنگین گردیده است. بعنوان مثال می توان به نسل کشی ها، غصب سرزمینها، حمایت و پشتیبانی از گروههای تروریستی و هزاران کثافت کاری که از آثار وجود نحس این غده سرطانی می باشد نام برد.

,

ممی زاده ادامه داد: الحمد لله با بیداری اسلامی که در حال شکل گیری است و جهان به اعمال و افکار پلید این غده سرطانی پی برده است، تاریخ مصرف اسراییل گذشته است و باید به زباله دان تاریخ بپیوندد.

,

وی ابراز داشت: اما در ماه مبارک رمضان تمام ملتها و وجدانهای بیدار دنیا پس از عبادت و تهذیب نفس یک ماهه به یکی از تکالیف دینی و وجدانی خویش عمل می نمایند که آن هم برائت از استکبار جهانی (آمریکا و اسراییل) و حمایت از مظلومان عالم ،مخصوصا مسلمانان فلسطین می باشد.

,

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اهر به فرمایش حضرت امام خمینی(ره) که فرموده: "روز قدس یک روز جهانی است" گفت: روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملتهایی است که در زیر فشار ظلم ‌آمریکا و غیر آمریکا بودند، در مقابل ابرقدرتهاست. روزی است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند. روزی ‌است ‌که بین منافقین و متعهدین امتیاز خواهد شد. متعهدین ‌این روز را روز قدس می‌دانند و عمل می‌کنند به آنچه باید بکنند و منافقین، آنهایی ‌که با ابرقدرت‌ها در زیر پرده آشنایی دارند و با اسرائیل دوستی، در ‌این روز بی‌تفاوت هستند، یا ملت‌ها را نمی‌گذارند ‌که تظاهر کنند روز قدس، روزى است که باید سرنوشت ملتهاى مستضعف معلوم شود باید ملتهاى مستضعف اعلام وجود بکنند در مقابل مستکبرین، باید همان‏طور که ایران قیام کرد، و دماغ مستکبرین را به خاک مالید، و خواهد مالید، تمام ملتها قیام کنند، و این جرثومه‏هاى فساد را به زباله‏دانها بریزند.

,

ممی زاده عنوان داشت: در آخر اینکه حضرت امام (ره) فرمودند: "روز قدس، روزی است که باید جامعه مسلمین همه اظهار وجود بکنند و هشدار بدهند به ابرقدرتها و به این تفاله‌هایی که مانده است از آنها، چه در ایران و چه در سایر جاها".

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه