شهردار شهر هرند:
با احداث میدان جوان برگ دیگری از کتاب نهضت عمران و آبادانی در هرند ورق خورد
حمید شهبازی گفت: احداث میدان جوان در ابتدای ورودی غربی شهر هرند از جمله مطالبات و خواست های اهالی شهرک مسکونی صفارهرندی است که سال هاست چشم انتظار هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از اصفهان شرق، شهردار هرند گفت: با اشاره به ضرورتهای احداث میدان بزرگ جوان در ابتدای ورودی شهر(تقاطع بلوار شهید صفار هرندی و بلوار شهدای قهی) اظهار کرد: احداث میدان جوان در ابتدای ورودی غربی شهر از جمله مطالبات و خواست های اهالی شهرک مسکونی صفارهرندی است و سال هاست که اهالی شهرک چشم انتظار بودند تا مسیر رفت و آمدنشان به مرکز شهر تسهیل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,مهندس حمید شهبازی ادامه با بیان اینکه این پروژه در مسیر یکی از پرترددترین مسیرهای تردد در سطح شهر و به منظور ساماندهی مبدا ورودی غربی شهر، سهولت در ارتباط بین بافت مرکزی و بافت جدید شهر، بهبود وضعیت کیفی و بصری و افزایش ایمنی عبور و مرور انجام شده است، اظهار داشت: هزینه اجرا ی میدان جوان تاکنون ۲/۸۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال بوده است و در ادامه برای اجرای روشنایی، المان ودفضای سبز میدان که در آینده نزدیک صورت می گیرد ،۱/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال اعتبارلازم است.
,وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مراحل عمران و آبادانی شهر هرند در سال جاری با همکاری و تعامل مناسب با اعضای شورای اسلامی شهر هرند با کیفیت و روندی مناسب در حال انجام است که از این اقدامات پیشبردی، احداث میدان جوان در ورودی شهر از غرب، احداث پارک بزرگ ارشاد،مرمت و بازسازی بازار شهر،احداث پارک بزرگ شهرک شهید صفار هرندی، احداث فاز۲ بوستان شقایق، مرمت آب انبار بازار شهر، احداث بوستان دولت، احداث باند کند رو مقابل فنی وحرفه ای،ایجاد روشنایی بلوار ارشاد، ایجاد روشنایی بلوار بسیج، ایجاد روشنایی بلوار ورودی شرقی، اجرای طرح ممیزی املاک شهر، احداث کانال دفع آبهای سطحی بلوار کشاورز، افزایش فضای سبز ورودی های شهر، نصب تابلو راهنمای ورودی شهر، ترمیم ترانشه های سطح شهر، جدول گذاری میدان چهارده معصوم،ایجاد سرعت گیر ونصب علائم هشدار دهنده در بلوارها و خیابان های شهر، نصب فلاورباکس، دیوارکشی آرامستان بهشت اسحاق، مرمت و بلوک فرش پیاده روها، اجرای کدپستی شهرک علامه که با مدیریت شهری مناسب و وفاق و همدلی، بخش اعظم از آن ها افتتاح شده و به بهره برداری رسیده و مردم از این خدمات استفاده می کنند و بخشی از آنها در حال انجام است و امیدواریم که در ماههای آینده طعم شیرین این پروژه ها و خدمات شهرداری و شورای اسلامی شهر را مردم بچشند.
,این مقام مسئول در خاتمه ضمن قدردانی از همشهریان گرانقدر شهر هرند به جهت صبرو تحمل خود در اجرای پروژه ها قدردانی کرد و گفت: امید است مردم شریف شهر هرند همچون قبل ما را در اجرای هرچه بهتر و سریعتر این پروژه ها یاری فرمایند و ان شاالله مورد رضایت شهروندان قرار گیرد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه