عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

حیله سازمان ملل در به رسمیت شناختن اسرائیل!/ مردم و جامعه بین الملل در روز قدس به این خیانت واکنش نشان دهند

حیله سازمان ملل در به رسمیت شناختن اسرائیل!/ مردم و جامعه بین الملل در روز قدس به این خیانت واکنش نشان دهند
نماینده مردم مراغه در خانه ملت، گفت: اتفاق جالبی که با آن روبرو هستیم این است که الان حدود 148 کشور، مساله ی اشغال فلسطین را امضا کرده اند و در سپتامبر سال 2013 در مجمع سازمان ملل متحد در دستور کار مجمع قرار گرفت تا کشور مستقل فلسطین به رسمیت شناخته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهدی دوات گری در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، گفت: بحث روز قدس امسال، از ویژگی خاصی برخوردار است؛ شاید به این موضوع کمتر پرداخته شده و رسانه ها نسبت به آن توجه جدی نداشته اند؛ روز قدس روز اعلام موجودیت کشور فلسطین است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهدی دوات گری در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، گفت: بحث روز قدس امسال، از ویژگی خاصی برخوردار است؛ شاید به این موضوع کمتر پرداخته شده و رسانه ها نسبت به آن توجه جدی نداشته اند؛ روز قدس روز اعلام موجودیت کشور فلسطین است., آناج,

وی ادامه داد: اتفاق جالبی که با آن روبرو هستیم این است که الان حدود 148 کشور، مساله ی اشغال فلسطین را امضا کرده اند و در سپتامبر سال 2013 در مجمع سازمان ملل متحد در دستور کار مجمع قرار گرفت تا کشور مستقل فلسطین به رسمیت شناخته شود.

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: البته در کنار آن چنین مطرح کرده اند که دولتمردان فلسطین نیز اسرائیل را به رسمیت بشناسند! این خیانت آشکار و خدعه جدید است که در منطقه خاورمیانه در حال شکل گیری است.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: در روز قدس مسلمانان، مردم و جامعه بین الملل به این خیانت واکنش نشان بدهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه