تخریب کاندیدای احتمالی در قبال دریافت پول
رسانه هایی در شوشتر با تخریب کاندیدای احتمالی به فکر منافع مالی خود هستند
با توجه به این که چند ماه تاشروع تبلیغات کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس فرصت باقی است اما از اوایل سال تاکنون شاهد فعالیت برخی سایت های به اصطلاح خبری که خودشان هم مدیر و هم نظردهنده اخبار هستند در زمینه تبلیغات انتخاباتی برخی کاندیدای احتمالی بوده که خود را دایه بهتراز مادر معرفی می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شوشترروز: با توجه به این که چند ماهی تاشروع تبلیغات کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس فرصت باقی است اما ازاوایل سال تاکنون شاهد فعالیت برخی سایت های به اصطلاح خبری که خودشان هم مدیر و هم نظردهنده اخبار هستند در زمینه تبلیغات انتخاباتی برخی کاندیدای احتمالی بوده که خودرا دایه بهتراز مادر معرفی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز:,این رسانه ها با تخریب چهره ها و شخصیت های کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس که وارد عرصه انتخابات شده اند برای پرکردن جیب خود اقدام به انتشار گزارشات تخیلی یا بهتربگوییم اراجیف می زنند.
حال با توجه به اینکه حفظ احترام به شخصیت های کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس واجب است،کاندیدای احتمالی باید مواظب چنین رسانه های منفعت طلب و بوقلمون صفت باشند که درمواقع حساس خود را به هزار رنگ تبدیل می کنند باشند،چون برای همه شهروندان در دوره های قبلی اثبات شده است.
این رسانه هابابرخی اخبار آبکی که چهره واقعی خود را پوشانده اند،باید این را در نظر داشته باشند که همان گونه که به تخریب شخصیت های برخی کاندیدای احتمالی می پردازند کسانی هستند که روزی با گذشت از جان خود در جبهه های حق علیه باطل حضورداشته تا ما امروز بتوانیم در حریم امنیت زندگی کنیم.
این رسانه ها که خود را دایه بهتر از مادر معرفی می کنند،با گزارشات پوچ و توخالی شروع به تخریب شخصیت ها می نماید،باید این را درنظر داشته باشد که این گونه گزارشات علاوه براین که برای خود سودی ندارد باعث عقب افتادگی این دیار کهن می شوند .
همچنین این رسانه ها بهتر است نگاهی به عملکرد خود در دوره های قبلی انتخابات داشته باشند به طوری که هم اکنون از کرده خود پشیمان شده اند و برای مردم شوشتر این موضوع روشن شده است.
این رسانه های پولی نه تنها به فکر مردم شوشتر نیستند،بلکه به فکر منافع مالی و پرکردن جیب خود هستند وبا نوشتن مطالب تخریبی باعث ضربه زدن به مردم و سردرگمی آن ها برای انتخاب فرد اصلح می شوند.
پس ما نباید به این رسانه ها تخیلی و پولی دل ببندیم و باید بیشتر در رابطه با مسئولیت ها،عملکردها و… کاندیدای احتمالی تحقیق و بررسی نماییم.
پایان پیام /
این رسانه ها با تخریب چهره ها و شخصیت های کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس که وارد عرصه انتخابات شده اند برای پرکردن جیب خود اقدام به انتشار گزارشات تخیلی یا بهتربگوییم اراجیف می زنند.
,حال با توجه به اینکه حفظ احترام به شخصیت های کاندیدای احتمالی انتخابات مجلس واجب است،کاندیدای احتمالی باید مواظب چنین رسانه های منفعت طلب و بوقلمون صفت باشند که درمواقع حساس خود را به هزار رنگ تبدیل می کنند باشند،چون برای همه شهروندان در دوره های قبلی اثبات شده است.
,این رسانه هابابرخی اخبار آبکی که چهره واقعی خود را پوشانده اند،باید این را در نظر داشته باشند که همان گونه که به تخریب شخصیت های برخی کاندیدای احتمالی می پردازند کسانی هستند که روزی با گذشت از جان خود در جبهه های حق علیه باطل حضورداشته تا ما امروز بتوانیم در حریم امنیت زندگی کنیم.
,این رسانه ها که خود را دایه بهتر از مادر معرفی می کنند،با گزارشات پوچ و توخالی شروع به تخریب شخصیت ها می نماید،باید این را درنظر داشته باشد که این گونه گزارشات علاوه براین که برای خود سودی ندارد باعث عقب افتادگی این دیار کهن می شوند .
,همچنین این رسانه ها بهتر است نگاهی به عملکرد خود در دوره های قبلی انتخابات داشته باشند به طوری که هم اکنون از کرده خود پشیمان شده اند و برای مردم شوشتر این موضوع روشن شده است.
,این رسانه های پولی نه تنها به فکر مردم شوشتر نیستند،بلکه به فکر منافع مالی و پرکردن جیب خود هستند وبا نوشتن مطالب تخریبی باعث ضربه زدن به مردم و سردرگمی آن ها برای انتخاب فرد اصلح می شوند.
,پس ما نباید به این رسانه ها تخیلی و پولی دل ببندیم و باید بیشتر در رابطه با مسئولیت ها،عملکردها و… کاندیدای احتمالی تحقیق و بررسی نماییم.
,پایان پیام /
,, ,
]
ارسال دیدگاه